Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Villapark Onderweg

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

ER IS NOG MAAR 1 scherp geprijsde KAVEL BESCHIKBAAR!

Rotterdam

Rotterdam, World Port World City, is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word je verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Dat maakt Rotterdam tot een stad die je steeds opnieuw kunt ontdekken.

Villapark Onderweg

Nieuwbouwplan Villapark Onderweg bestaat uit 11 (kavels voor) royale vrijstaande woningen op een unieke locatie aan de Onderweg in de Gemeente Rotterdam-Nesselande. De woningen zijn rijk aan detaillering en er is gebruik gemaakt van authentiek materiaal. Er is veel vrijheid om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken. Het villapark is gelegen aan een rustige polderweg die samen met de ringvaart door het groene landschap slingert. Binnen handbereik liggen het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel, de Zevenhuizerplas met stranden, het surf- en tenniscentrum, golfbaan en het winkelcentrum “Newport” aan de Zevenhuizerplas.

De bouw van meerdere villa’s isinmiddels afgerond, kijk tussen de foto’s voor het schitterende resultaat. Let ook op de fraaie details en de prachtige groene omgeving!
Realiseert u hier uw toekomstige droomhuis?

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?