Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Vroondaal Staete Den Haag

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Vroondaal Staete fase 5

Donderdag 31 augustus is Roosdom Tijhuis in verkoop gegaan met 19 prachtige woningen in plan Vroondaal Staete, Den Haag. Het aanbod bestaat uit 4 halfvrijstaande villa’s (type Noordeinde) en 15 geschakelde herenhuizen (type Sweelinck).

Heeft u interesse in één van de woningen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van Olsthoorn Makelaars.

Het beste van Den Haag komt samen

Wie Den Haag eenmaal heeft leren kennen, laat dat nooit meer los. De statige atmosfeer die de stad op de diplomatieke wereldkaart zet. De parken en het royale stedelijk groen in combinatie met de historische plekken, de tientallen monumenten en de monumentale panden die de stad kenmerken. En daarnaast: het dynamisch bruisende stadsleven. Den Haag staat niet voor niets bekend als het shopping center en de muzikale en culinaire hoofdstad van Nederland.

City life en buitenleven

Van al dat moois wilt u het liefst niets missen. Maar aan de andere kant is daar ook de omgeving van Den Haag. De Noordzeekust met zijn kilometerslange stranden. De natuurgebieden waar u heerlijk tot rust komt. Zou het niet fantastisch zijn als u ‘the best of both worlds’ kon combineren? Wonen in een lommerrijke wijk van Den Haag, in het groene en rustige buitengebied? In een wijk met de typische statige architectuur van de hofstad? Met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik?

Welkom in Vroondaal Staete

Dit scenario hoeft geen utopie te zijn. In Vroondaal Staete, het zuidoostelijke deel van de nieuwe wijk Vroondaal, biedt Roosdom Tijhuis 12 geschakelde herenhuizen en 4 halfvrijstaande villa’s te koop aan. Klassiek en exclusief woongenot waarvan je normaal gesproken alleen maar kunt dromen.

Archipelbuurt, Willemspark

Dat is de inspiratie voor de nieuwbouwplannen van Roosdom Tijhuis voor Vroondaal Staete. Het exclusieve aanbod van Vroondaal Staete bestaat uit karakteristieke herenhuizen en halfvrijstaande villa’s in het zuidelijk deel van Vroondaal. Vroondaal Staete wordt een ontspannen woonbuurt met een typisch Haagse architectuurstijl zoals u in bijvoorbeeld de Archipelbuurt ziet. U woont aan de nieuwe singel, op fietsafstand van duinen en strand en met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. U heeft elke dag de vrijheid om te kiezen voor de rust, ruimte en ontspanning nabij groen, zee en duinen of juist te genieten van de levendigheid van het strand en de stad. Kinderen kunnen hier veilig buitenspelen, in uw eigen tuin of in het park, en een onbetaalde parkeerplek vindt u voor uw deur!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent Vroondaal Staete? Schrijft u zich dan nu in! 

Like Nieuwbouw Vroondaal Staete Den Haag op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?