Zuidbroek

Provincie: Overijssel
Plaats: Wierden
Status: Opgeleverd
Type: Nieuwbouw

Wierden is een geweldige plaats om in te wonen. Het is niet alleen één van de veiligste plekken van Nederland, maar Wierden ligt ook in één van de mooiste gebieden van Nederland: in Twente. En er is van alles te doen: u vindt er veel winkels, een geweldig recreatiepark (Het Lageveld), verschillende basisscholen en centra voor kinderopvang. Wilt u een keertje naar de bioscoop of het theater? Geen probleem! In mum van tijd bent u in één van de omliggende steden.

In Wierden wonen ongeveer 13.000 mensen: het is daarmee een echt dorp. Een dorp waar de gemeenschapszin een belangrijke rol speelt. Er is altijd wel een buurman of buurvrouw die voor u klaar staat. Wierden staat bekend als een fijne woonplaats met veel groen, niet al te hoge (gemeentelijke) lasten en veel voorzieningen voor jong en oud. Wierden ligt ook centraal in Twente. Door de nabijheid van diverse snelwegen (de A1 en de A35) bent u zo in één van de Twentse steden. Of u stapt op het station Wierden op de trein of de bus naar een andere bestemming. En wilt u echt sportief doen dan kunt u lopend of met de fiets de mooie Twense natuur ontdekken

Een ruim opgezette wijk met een scala aan woningen, in een prachtige parkachtige omgeving; dat is Zuidbroek. Deze nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Wierden heeft nog een echt dorps karakter. Hiermee onder-scheidt Wierden zich van de stedelijke ontwikkelingen in de nabij gelegen Twentse steden.

Zuidbroek verrijst aan de zuidzijde van het dorp Wierden. De wijk is voor iedereen goed bereikbaar. Het noordelijke deel is bestemd voor woningbouw, maar het gebied wordt ook deels ingericht als groen-gebied. De woonwijk bestaat uit zes verschillende woonclusters met elk met een eigen gezicht.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?