Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Buitenplaats Wijnbergen

Provincie: Gelderland
Plaats: Doetinchem
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Start verkoop 16 woningen gestart!

Roosdom Tijhuis is gestart met de verkoop met 4 rijwoningen en 12 halfvrijstaande woningen in plan Wijnbergen te Doetinchem.

Wilt u meer weten of het aanbod? Bekijk dan deze website voor meer informatie. Daarnaast staan de teams van Ten Hag Makelaars en Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg u graag te woord. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich bij hen inschrijven voor een optie. U kunt u ook als reserve inschrijven op de woningen die al onder optie zijn.

•  Bekijk hier de locatie van het nieuwe aanbod in het totaalplan

Doetinchem

Doetinchem is met zijn bijna 45.000 inwoners het centrum van de gemeente Doetinchem. De stad stamt waarschijnlijk al uit de negende eeuw en telt nog altijd een aantal historische gebouwen. Doetinchem geldt ook als het kloppend hart van de Achterhoek. Doetinchem is het centrum van de Achterhoek! Door haar omvang vervult Doetinchem een centrumfunctie. Het totale verzorgingsgebied beslaat zo’n 200.000 inwoners. Dagelijks komen duizenden mensen naar Doetinchem om te werken, te studeren of te ontspannen. De centrale ligging in een netwerk van openbaar vervoer, de concentratie van (onderwijs)instellingen, zorg en cultuur en de aanwezigheid van een aantal grote bedrijven spelen hierin een belangrijke rol. Naast voorzieningen als scholen, de schouwburg en het Slingeland Ziekenhuis biedt de stad een grote verscheidenheid aan winkels. Het uitgaansleven is goed vertegenwoordigd en er worden relatief veel evenementen georganiseerd. De rivier de Oude IJssel stroomt door de stad.

Buitenplaats Wijnbergen

Aan de rand van Doetinchem krijgt een nieuwe wijk gestalte: Wijnbergen. Het wordt een wijk die groot genoeg is om de voorzieningen te huisvesten die je graag dichtbij heeft. Brede school, multifunctioneel centrum, zorgvoorzieningen, sportvelden. En tegelijkertijd een plan dat ook intiem oogt. Elk van de vier fasen van Wijnbergen heeft weer eigen karakter. Ideaal wonen is het hier. Het centrum van de stad, met z´n grote aantrekkingskracht, is op fietsafstand. En met de auto ben je snel via Europaweg en A18 daar waar je wilt zijn!

Like Nieuwbouw Doetinchem Buitenplaats Wijnbergen op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?