Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Buitenplaats Wijnbergen

Provincie: Gelderland
Plaats: Doetinchem
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Start verkoop 16 woningen: 27 oktober

🏡 Vrijdag 27 oktober is het zover! 🏡 Dan gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 4 rijwoningen en 12 halfvrijstaande woningen in plan Wijnbergen te Doetinchem.

Vanaf 16:00 uur tot 17:00 uur bent u van harte welkom bij Ten Hag Makelaarsgroep (Plantsoenstraat 75, Doetinchem). De teams van Ten Hag Makelaars en Eggink Maalderink Garantiemakelaars Terborg staan u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, afmetingen en prijzen. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u tevens alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 3 november, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de bovenstaande makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Graag tot vrijdag 27 oktober!

Doetinchem

Doetinchem is met zijn bijna 45.000 inwoners het centrum van de gemeente Doetinchem. De stad stamt waarschijnlijk al uit de negende eeuw en telt nog altijd een aantal historische gebouwen. Doetinchem geldt ook als het kloppend hart van de Achterhoek. Doetinchem is het centrum van de Achterhoek! Door haar omvang vervult Doetinchem een centrumfunctie. Het totale verzorgingsgebied beslaat zo’n 200.000 inwoners. Dagelijks komen duizenden mensen naar Doetinchem om te werken, te studeren of te ontspannen. De centrale ligging in een netwerk van openbaar vervoer, de concentratie van (onderwijs)instellingen, zorg en cultuur en de aanwezigheid van een aantal grote bedrijven spelen hierin een belangrijke rol. Naast voorzieningen als scholen, de schouwburg en het Slingeland Ziekenhuis biedt de stad een grote verscheidenheid aan winkels. Het uitgaansleven is goed vertegenwoordigd en er worden relatief veel evenementen georganiseerd. De rivier de Oude IJssel stroomt door de stad.

Buitenplaats Wijnbergen

Aan de rand van Doetinchem krijgt een nieuwe wijk gestalte: Wijnbergen. Het wordt een wijk die groot genoeg is om de voorzieningen te huisvesten die je graag dichtbij heeft. Brede school, multifunctioneel centrum, zorgvoorzieningen, sportvelden. En tegelijkertijd een plan dat ook intiem oogt. Elk van de vier fasen van Wijnbergen heeft weer eigen karakter. Ideaal wonen is het hier. Het centrum van de stad, met z´n grote aantrekkingskracht, is op fietsafstand. En met de auto ben je snel via Europaweg en A18 daar waar je wilt zijn!

Like Nieuwbouw Doetinchem Buitenplaats Wijnbergen op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?