Werken bij Roosdom Tijhuis

We hebben meer perspectieven voor jou in huis

Roosdom Tijhuis richt zich op het hele traject van projectontwikkeling tot realisatie, renovatie en groot onderhoud. We bouwen aansprekende projecten, zowel in de woning- als in de utiliteitsmarkt. We beseffen dat de markt dit ook van ons verwacht. Voor ons is dat dan ook reden om continu te blijven investeren in oorspronkelijke concepten, vernieuwende technieken, waar mogelijk nog betere beheersing van de processen.

Dat scheelt tijd en geld voor onze opdrachtgevers. Het zorgt ook voor een dynamische werkomgeving waarin veel gebeurt. En waarin je voorop blijft lopen in jouw vakgebied.

Een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken. En goed werken heeft te maken met uitdagingen, verantwoordelijkheid, mooie projecten, persoonlijke ontwikkeling en, heel simpel, plezier en enthousiasme in je werk.

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers door opleidingen en training-on-the-job. Als schoolverlater kun je een 2-jarig traineeship volgen waarin je rouleert in de afdelingen Tekenkamer, Werkvoorbereiding, Calculatie en Uitvoering.

Ben je hierin geïnteresseerd, of zoek je een goede stage- of afstudeerplaats, dan kun je het online sollicitatieformulier invullen.