Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Het Veld

Project: Zuidmaten - Oost
Model: Tweekapper
Prijs: € 199.900
Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 120 m²
B.V.O.: 168 m²
Inhoud: 446 m³

NIEUW IN VERKOOP! 2 PRACHTIGE HALFVRIJSTAANDE WONINGEN

Type Het Veld

Woningtype Het Veld is een halfvrijstaande woning met een afmeting van 5,9 bij 9,5 meter. De 2 woningen worden aangeboden met een riante straatgerichte woonkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken met een keuken van het merk Siematic. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en een toilet. De zolder is te bereiken via een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een hobbykamer. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van ca. 221 en 223 m2.

Dit huis biedt:

• Fraaie architectuur met herkenbare details
• Wonen in de mooiste nieuwbouwwijk van Den Ham
• Prachtige ruimtes, volop woongenot
• Siematic keuken
• Badkamer met sanitair en tegelwerk

Begane grond

Woningtype Het Veld is de ideale gezinswoning. Het is ruim binnenkomen in de hal en het toilet is voorzien van een toilet met fontein. De riante woonkamer is ruim van opzet en de grote kozijnen zorgen voor veel lichtinval. Wilt u liever een ruimere woonkamer met nog meer lichtinval? Kies dan voor een erker aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken met een Siematic keuken. Op uw eigen oprit heeft u de mogelijkheid om twee auto’s te parkeren.

Indelingsopties begane grond

Wilt u een riante woonkeuken? Kies dan een verlenging van 1,2 of 2,4 meter. De woonkeuken kunt u ook eenvoudig verrijken met bijvoorbeeld dubbele openslaande tuindeuren. Heeft u graag een garage, zodat er ruimte is voor uw tuingereedschap en fietsen? Kies dan voor een garage. Onze ervaren koperbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

1e verdieping en zolder

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en een toilet. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

Wat wordt uw persoonlijke plattegrond?

Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf u dan in op onze website of like Facebook Nieuwbouw Den Ham op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
19Verkocht120 m²222 m²168 m³446 m²4
20Verkocht120 m²222 m²168 m³446 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?