Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Avoriaz

Project: Anklaarseveld Apeldoorn
Model: Vrijstaand
Prijs: € 439.500 - € 469.500
Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 163 m²

Kopen=bouwen

Avoriaz – 3 vrijstaande villa’s op een schitterende locatie in Apeldoorn Zuidbroek!

De grootste vrijstaande villa van Apeldoorn met veel opties om de woning nog groter te maken indien u nog meer ruimte wenst. Standaard bevindt zich op de begane grond een ruime en complete woonkeuken en een grote, lichte doorzonwoonkamer.  Via de standaard tuindeuren loopt u zo uw tuin in! De woning wordt standaard voorzien van een luxe Siematic keuken die u zelf uitkiest! Op de begane grond kunt u optioneel kiezen voor een extra bergruimte of deze gebruiken als bijvoorbeeld speel- of kantoorruimte.

In de grote hal bevindt zich de toiletruimte met zwevend toilet en de dichte trap naar de eerste verdieping.

De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede toilet. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor een extra (slaap)kamer, kantoorruimte of opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. Met een optionele dakkapel vergroot u het woonplezier op de zolder.

Elke woning is voorzien van een aangebouwde stenen berging/garage. U heeft tevens de mogelijkheid om hier een comfortabele luifel of carport bij aan te realiseren.

Kiest u voor een vrijstaande woning in Anklaarseveld dan weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen en u een huis aankoopt met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Standaard is de woning al compleet maar de diverse meerwerkopties die wij aanbieden in de keuzelijst kunnen het nog completer maken. Heeft u zelf andere wensen? Bespreek dit dan met onze ervaren kopersbegeleiders. Door onze flexibele opzet is er vaak veel mogelijk!

Wist u al dat deze huizen een A label hebben? Hiermee is de eerste winst in de vorm van lagere energielasten en uw bijdrage aan een beter leefklimaat gegarandeerd.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
1Verkocht163 m²469 m²605 m³215 m²4
10Verkocht163 m²465 m²605 m³215 m²4
30Verkocht163 m²600 m²605 m³215 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?