Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Bastion III

Project: Assen - Kloosterveste
Model: Rijwoning
Prijs: € 172.900 - € 199.900
Aantal kamers: 4
Inhoud: 450 m³ - 466 m³

Nog slechts 2 ruime eengezinswoningen type Bastion te koop!

De bouw van de laatste beschikbare woningen (type Bastion, bouwnummer 39 en 42) is inmiddels gestart. De v.o.n. prijs van deze woningen zijn inclusief een aantal meerwerkopties zoals de 1,20 meter verlenging. Voor een overzicht van alle meegebouwde meerwerkopties kunt u contact opnemen met de makelaar.

Woningtype Bastion fase 3

Met woningtype Bastion fase 3 biedt Roosdom Tijhuis 5 opvallend gedetailleerde woningen aan voorzien van sanitair en SieMatic keuken. Type Bastion is een ruime eengezinswoning welke wordt gerealiseerd op kavels van 125 tot 220 m2. Bij de beide hoekwoningen parkeert u uw auto op eigen terrein!

Heeft u eigen wensen? Laat het ons weten. De woningen zijn geheel naar eigen wens uit te breiden of aan te passen. Kijk verder in de brochure naar de mogelijkheden!

Begane grond

De woningen zijn is 5,70 meter breed en 9,50 meter diep. Op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde van de woning de entreehal met toilet en daarnaast de keukenruimte inclusief SieMatic-keuken. De keuken is naar eigen wens aan te passen en u kunt profiteren van scherpe keukenaanbiedingen. Vanuit de tuingerichte woonkamer stapt u zo uw tuin in. Achter in de tuin wordt een kwalitatief hoogwaardige houten berging gerealiseerd.

De woningen zijn in de basis al compleet, maar de diverse meerwerkopties in de beschikbare keuzelijst kunnen het nog completer maken. Heeft u zelf wensen? Bespreek dit dan met onze ervaren kopersbegeleiders. Door onze flexibele opzet is er vaak veel mogelijk!

Verdieping

De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet. Ook op de verdieping zijn er verschillende scherp geprijsde mogelijkheden om uw woongenot te vergroten.

Zolder

De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties.

Kiest u voor een woning in Kloosterveste, dat weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen en u een huis aankoopt met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
38Verkocht220 m²466 m³126 m²4
39Verkocht128 m²467 m³132 m²4
40Verkocht125 m²450 m³126 m²4
41Verkocht125 m²450 m³126 m²4
42Verkocht168 m²483 m³132 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?