Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Bastion II

Project: Assen - Kloosterveste
Model: Rijwoning
Prijs: € 168.900 - € 187.900
Aantal kamers: 4
B.V.O.: 162 m² - 168 m²
Inhoud: 450 m³ - 466 m³

Alle woningen type Bastion II zijn verkocht! Kijk verder bij de woningen type Parados of Bastion fase 3.

Type Bastion – fase 2

Woningtype Bastion is een ruime en complete eengezinswoning. De woningen worden gerealiseerd op kavels van 131 tot 220 m2 en bij de hoekwoningen parkeert u uw auto(‘s) op eigen terrein! De woningen zijn geheel naar eigen wens uit te breiden of aan te passen. Kijk snel verder in onze brochure naar de mogelijkheden (hieronder te downloaden)!

Dit huis biedt:
• Wonen in een sfeervolle wijk met veel voorzieningen in de buurt;
• Fraai gedetailleerde woningen in “Klooster-stijl”;
• Veel keuzemogelijkheden in bijvoorbeeld geveldetaillering, indelingen en uitbouwen;
• Inclusief sanitair en een Siematic keuken.

Begane grond
De woningen zijn maar liefs 5,70 meter breed en 9,50 meter diep. Op de begane grond is de keuken aan de straatzijde gesitueerd en is de woonkamer tuingericht. Als u kiest voor een  verlenging van 1,20 of 2,40 meter voegt u extra woonplezier toe aan woningtype Bastion. In de hal bevindt zich de toiletruimte met een wandcloset. Een Siematic keuken is opgenomen in de v.o.n. prijs en aanvullend zijn er scherpe keukenaanbiedingen waarvan u kunt profiteren.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is standaard voorzien van 3 slaapkamers, een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet. Ook op de verdieping zijn er verschillende scherp geprijsde mogelijkheden zoals een separaat toilet.

Zolder
De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor een extra (slaap) kamer, kantoorruimte of opbergruimte. Op de zolder worden ook de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties gerealiseerd.

Berging
De woningen worden opgeleverd inclusief kwalitatief hoogwaardige houten berging.

Kiest u voor een ééngezinswoning in Kloosterveste dat weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen en u een huis aankoopt met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Standaard is de woning al compleet, maar de diverse meerwerkopties die wij aanbieden in de keuzelijst kunnen het nog completer maken. Heeft u zelf andere wensen? Bespreek dit dan met onze ervaren kopersbegeleiders. Door onze flexibele opzet is er vaak veel mogelijk!

Wist u al dat deze huizen een A label hebben? Hiermee is de eerste winst in de vorm van lagere energielasten en uw bijdrage aan een beter leefklimaat gegarandeerd.

U kunt de verkoopbrochure van woningtype Bastion II downloaden via deze website. De bijbehorende uitgebreide verkoopdocumentatie kunt u verkrijgen bij de verkopende makelaars.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
33Verkocht205 m²466 m³126 m²4
34Verkocht135 m²450 m³126 m²4
35Verkocht131 m²450 m³126 m²4
36Verkocht131 m²450 m³126 m²4
37Verkocht220 m²466 m³126 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?