Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Birmingham

Project: Apeldoorn - Cluster 1 (Het Rooster Zuidbroek)
Model: Vrijstaand
Prijs: € 384.500
Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 173 m²
B.V.O.: 235 m²
Inhoud: 658 m³

Type Birmingham

Woningtype Birmingham is een grote vrijstaande woning. De woning wordt aangeboden met een riante straatgerichte woonkamer. De grote kozijnen in de voorgevel zorgen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde bevindt zich de complete Siematic keuken. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en biedt de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en een wandcloset. De zolder is te bereiken via een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een hobbykamer. De vrijstaande woning is gesitueerd naast één van de groene velden welke Zuidbroek rijk is en heeft een kaveloppervlakte van ca. 427 m².

Dit huis biedt:
• Ontwerp onder architectuur in fraaie Engelse cottage-stijl
• Wonen in de mooiste nieuwbouwwijk van Apeldoorn
• Prachtige ruimtes, volop woongenot
• Siematic keuken met 5 apparaten
• Badkamer inclusief sanitair en tegelwerk

Begane grond

Woningtype Birmingham is een woning met mogelijkheden! Het is ruim binnenkomen in de hal en het toilet is voorzien van een wandcloset met fontein. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is dankzij de twee accenten zeer royaal te noemen. Daarnaast zorgen de accenten voor een ruimtelijk effect en veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning is de tuingerichte keuken gesitueerd. Tot slot is de woning voorzien van een garage, zodat er ruimte is voor uw fietsen en tuingereedschap. Op uw eigen oprit kunt u twee auto’s parkeren.

Indelingsopties begane grond

Wilt u een woonkeuken? Kies dan een verlenging van 1,20 of 2,40 meter. Bij de 2,40 m verlenging kunt u ook kiezen voor een doorgang vanuit de keuken naar de garage. De woonkeuken kunt u ook eenvoudig verrijken met bijvoorbeeld openslaande tuindeuren. Onze ervaren koperbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

1e verdieping en zolder

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, bad, wastafel en een wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

Wat wordt uw persoonlijke plattegrond?

Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?