Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Bouwkavels Zwolle

Project: Breecamp-Oost
Model: Kavel
Prijs: € 168.670 - € 179.358
n.n.b

Droomt u ook van een nieuwbouwhuis, geheel naar uw eigen wens ontworpen en gebouwd? In Breecamp Oost zijn nog twee royale kavels te koop. U bent vrij in selectie van architect en aannemer. De kavels zijn 505 en 537 m2 groot. De kavels worden aangeboden inclusief aansluiting van stadsverwarming. Dit scheelt u veel geld! Bij de overige kavels komen deze kosten voor eigen rekening.  U betaalt voor kavel 74; € 179.358 v.o.n. en voor kavel 75; € 168.670 v.o.n. Deze prijzen zijn dus inclusief de aansluitkosten voor stadsverwarming a € 11.495,-.

De kavels zijn gelegen in een prachtig aangelegde woonstraat (Cleijndertstraat)!

STADSHAGEN – BREECAMP OOST

De wijk Stadshagen heeft een eigentijds karakter waar verschillende woonbuurten zijn ontstaat met elk hun eigen sfeer. Er is een breed en gevarieerd aanbod van voorzieningen op het gebied van onderwijs, winkels, kinderopvang, zorg, sport en recreatie. Stadshagen is de kleine stad in de stad Zwolle en telt ruim 23.000 inwoners.

Wonen in Stadshagen is profiteren van wat een stad heeft te bieden, maar daarnaast ook genieten van de weidsheid van het polderlandschap. Het is gelegen aan het Zwarte Meer en door de goede verbindingen is het centrum van Zwolle binnen handbereik.

Is uw droom uw eigen woning realiseren op eigen grond? Het is mogelijk in Breecamp-Oost. Laat u vrijblijvend informeren bij één van de makelaars.

Documentatie

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
74Verkocht537 m²
75Verkocht505 m²

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?