Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!
Impressie Braam

Type Braam

Project: Hof van Holten
Model: Tweekapper
Prijs: € 239.500 - € 260.000
Aantal kamers: 4

 

Woningtype Braam

Type Braam is de ideale gezinswoning, gelegen in Hof van Holten. Deze woning is standaard zeer royaal en is voorzien van een heerlijke ruime woonkamer aan de straatzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken, voorzien van een SieMatic keuken. In de achtergevel zit een groot raamkozijn voor lichtinval en een deur naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal. Onder de trap bevindt zich een handige trapkast. Tot slot is de woning voorzien van een berging, zodat er ruimte is voor uw fietsen en tuingereedschap.

Droomt u van een mooie ruime woonkeuken waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt eten? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde van 1,20 meter. De woonkeuken kunt u ook nog eenvoudig verrijken met bijvoorbeeld dubbele openslaande tuindeuren. Wilt u liever tuingericht wonen? Dat is mogelijk wanneer u kiest voor een 2,40 meter verlenging. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

De verdieping van de Braam biedt drie slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede wandtoilet. Wilt u liever twee extra grote slaapkamers, of een inloopkast? Ook dat is mogelijk. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor of slaapkamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. Met de optie voor een groot dakraam krijgt u meer daglicht op zolder.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
1Verkocht231 m²514 m³188 m²4
2Verkocht236 m²514 m³188 m²4
3Verkocht237 m²514 m³188 m²4
4Verkocht237 m²514 m³188 m²4
5Verkocht238 m²514 m³188 m²4
6Verkocht249 m²514 m³188 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?