Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Brunello

Project: Borne Tuinstad
Model: Vrijstaand
Prijs: € 417.500 - € 422.500
Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 170 m²

Nieuw in verkoop: 2 woningen type Brunello

U zoekt een nieuw thuis, met alle ruimte voor u en uw gezin? Type Brunello is de ideale woning gelegen in de Bornsche Maten. Deze woning is standaard al zeer ruim en biedt veel mogelijkheden. Op de begane grond bevindt zich een straatgerichte woonkamer. De vele kozijnen zorgen voor lekker veel lichtinval in de woning. De luxe SieMatic keuken is aan de tuinzijde gesitueerd met een deur naar het terras en de tuin. Het accent in de zijgevel zorgt voor extra ruimte en speelse indeling. Het toilet is bereikbaar vanuit de hal en is voorzien van een wandcloset en een fontein. De woning beschikt tot slot over een aangebouwde garage, zo is er voldoende ruimte om te klussen en de fietsen en het tuingereedschap op te bergen.

Droomt u van een grote woonkeuken waar u volop kunt genieten? Kies dan een voor verlenging van 2,40 meter aan de tuinzijde. Hierdoor kunt u ook kiezen voor een doorgang vanuit de woonkeuken naar de garage, of de realisatie van een bijkeuken. Wilt u liever tuingericht wonen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De ruimte kunt u ook eenvoudig verrijken met bijvoorbeeld dubbele openslaande tuindeuren of u kunt de woonkamer en keuken scheiden door middel van ensuite deuren met boekenkasten. Onze ervaren koperbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede wandcloset. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor nog een
extra (slaap) kamer, kantoorruimte of opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. Wilt u graag een extra groot dakraam of een dakkapel dan is dit uiteraard realiseerbaar.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
311Verkocht170 m²423 m²701 m³251 m²4
312Verkocht170 m²445 m²701 m³251 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?