Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type De Es

Project: Zuidmaten - Oost
Model: Rijwoning
Prijs: € 169.750 - € 184.750
Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 104 m²
B.V.O.: 144 m² - 150 m²
Inhoud: 377 m³ - 391 m³

NIEUW IN VERKOOP, 4 PRACHTIGE RIJWONINGEN!

Type De Es

Woningtype De Es is een geschakelde woning en heeft een afmeting van 5,4 bij 8,9 meter. De architectuur is eigentijds met een knipoog naar de jaren 30, waarbij de grote overstekken en de kleurstelling van het metselwerk in het oog springen. De 4 woningen worden aangeboden met een Siematic keuken. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en een toilet. De zolder biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een hobbykamer. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van ca. 119 tot 189 m2.

Dit huis biedt:

• Fraaie architectuur met herkenbare details
• Wonen in de mooiste nieuwbouwwijk van Den Ham
• Prachtige ruimtes, volop woongenot
• Siematic keuken
• Badkamer met sanitair en tegelwerk

Begane grond

Het woningtype De Es wordt is een geschakelde woning en heeft een afmeting van 5,4 bij 8,9 meter. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en via de tuindeur heeft u toegang tot uw tuin. Aan de voorzijde bevindt zich de Siematic keuken. Uw tuingereedschap kunt u opbergen in de berging in de achtertuin.

Indelingsopties begane grond

Wilt u een grotere woonkamer? Kies dan een verlenging van 1,2 of 2,4 meter. De ruimte kunt u ook eenvoudig verrijken met bijvoorbeeld dubbele openslaande tuindeuren. Onze ervaren koperbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

1e verdieping en zolder

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en een toilet. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

Wat wordt uw persoonlijke plattegrond?

Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf u dan in op onze website of like Facebook Nieuwbouw Den Ham op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
15Verkocht104 m²188 m²391 m³150 m²4
16Verkocht104 m²119 m²377 m³144 m²4
17In optie104 m²119 m²377 m³144 m²4€ 169.750
18Verkocht104 m²187 m²391 m³150 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?