Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Geneve

Project: Anklaarseveld Apeldoorn
Model: Vrijstaand
Prijs: € 395.000 - € 435.000
Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 163 m² - 172 m²

Uitverkocht: Bekijk de Avoriaz vrijstaande villa

Genève – 4 vrijstaande villa’s op een schitterende locatie in Apeldoorn Zuidbroek!

Bij de basiswoning bevindt zich op de begane grond een tuingerichte woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Hierdoor ontstaat een licht en ruimtelijk effect op de begane grond. De woonkamer is dankzij het accent royaal te noemen.

In de hal bevindt zich de toiletruimte met zwevend toilet. De woning wordt standaard voorzien van een luxe projectkeuken. Uiteraard kunt u zelf ook uw eigen keuken samenstellen.

De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede hangtoilet. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor nog een extra (slaap)kamer, kantoorruimte of opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties.

Elke woning is voorzien van een aangebouwde stenen berging/garage. U heeft tevens de mogelijkheid om hier een comfortabele luifel of carport bij aan te realiseren.

Kiest u voor een vrijstaande woning in Anklaarseveld dan weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen en u een huis aankoopt met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Standaard is de woning al compleet, maar de diverse meerwerkopties die wij aanbieden in de keuzelijst kunnen het nog completer maken. Heeft u zelf andere wensen? Bespreek dit dan met onze ervaren kopersbegeleiders. Door onze flexibele opzet is er vaak veel mogelijk!

Wist u al dat deze huizen een A label hebben? Hiermee is de eerste winst in de vorm van lagere energielasten en uw bijdrage aan een beter leefklimaat gegarandeerd.

Documentatie

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
6Verkocht163 m²370 m²605 m³215 m²4
7Verkocht172 m²446 m²641 m³228 m²4
8Verkocht163 m²392 m²605 m³215 m²4
9Verkocht163 m²432 m²605 m³215 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?