Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Keizerskroon

Project: RijswijkBuiten - De Tuinen van Sion fase 7b
Model: Tweekapper
Prijs: € 349.900 - € 369.900
Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 153 m²

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!

Woningtype Keizerskroon

– Duurzame woningen: zonnepanelen + warmtepomp = besparing op de energielasten
– Mogelijkheid tot aankoop met een aflossingsvrije erfpacht

De halfvrijstaande woning is 6,20 meter breed en 10,10 meter diep. Door de ruime kavels is er in de tuin volop zon. Omdat de woningen verschillen in de kap ontstaat er een speels effect aan het groene plein. Elke woning is voorzien van een aangebouwde stenen berging/garage. De woning heeft een straatgerichte woonkamer en de keuken is tuingericht. Z iet u dat de keuken standaard is voorzien van luxe openslaande tuindeuren? Een keukencheque is bijgevoegd. In de ruime hal bevindt zich de toiletruimte met hangtoilet.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede hangtoilet. Met een vaste trap komt u op de ruime zolder. Op de zolder is er voldoende ruimte voor nog een extra (slaap)kamer, kantoorruimte of opbergruimte.

Kiest u voor een halfvrijstaande woning in de Tuinen van Sion dan weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen en u een huis aankoopt met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Standaard is de woning al compleet, maar de diverse meerwerkopties die wij aanbieden in de keuzelijst kunnen het nog completer maken. Heeft u zelf andere wensen? Bespreek dit dan met onze ervaren kopersbegeleiders. Door onze flexibele opzet is er vaak veel mogelijk!

Wist u al dat deze huizen een A  label hebben? Hiermee is de eerste winst in de vorm van lagere energielasten en uw bijdrage aan een beter leefklimaat gegarandeerd. Lees hieronder welke duurzame maatregelen in uw woning zijn getroffen!

Duurzaamheid
Dat zowel een warmtepomp als zonnepanelen goed zijn voor het milieu, dat is een feit. Een warmtepomp en zonnepanelen samen zorgen er voor dat u minder fossiele brandstoffen gaat gebruiken. Dit betekent
dat u meteen bespaart op uw energielasten. De woningen zijn voorzien van een warmtepompsysteem en zonnepanelen. De bewoner gaat dit systeem huren voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is afhankelijk van het type woning. De bewoner kan het warmtepompsysteem en de zonnepanelen optioneel kopen (op ieder gewenst moment) tegen een vergoeding die varieert per woning en afhankelijk is van het moment waarop bewoner besluit tot koop over te gaan. Hierover wordt u nader geïnformeerd door uw kopersbegeleider of makelaar.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
23Verkocht153 m²304 m²4
24Verkocht153 m²337 m²4
25Verkocht153 m²316 m²4
26Verkocht153 m²318 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?