Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Kordia

Project: Kerkdriel
Model: Rijwoning
Prijs: € 180.000 - € 215.000
Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 108 m² - 115 m²

Nieuw in verkoop: kordia fase 2!

De vier geschakelde woningen type Kordia worden gekenmerkt door de eigentijdse architectuurstijl. Elke afzonderlijke woning heeft zijn eigen unieke identiteit; dat maakt dit plan ook zo bijzonder. Woningtype Kordia is een complete eengezinswoning welke wordt gerealiseerd op kavels variërend van circa 129 m2 tot 215 m2. Daarnaast worden de woningen compleet aangeboden inclusief sanitair, keuken, houten berging en zonnepanelen.De hoekwoningen op de kavels 11 en 14 worden 30 cm breder uitgevoerd. Hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden om de woning geheel naar eigen wens aan te passen.

Kordia tussenwoning
De tussenwoning type Kordia is 5,10 meter breed en 9,54 meter diep. Via de entree aan de voorzijde van de woning komt u in de hal met trapopgang en toiletruimte met duoblok toilet. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd en is heerlijk licht door de vele ramen en de deur naar uw achtertuin. De woningen zijn voorzien van een fraaie keuken aan de straatzijde. Er is volop keuze om de keuken aan te passen naar uw eigen wensen qua apparatuur, vorm, indeling en kleurstelling. Daarnaast is de woning voorzien van een houten berging, zodat er voldoende ruimte is voor bijvoorbeeld uw fietsen en tuingereedschap.

Droomt u van een extra grote woonkamer waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt zitten? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 meter. Deze optie is verder nog op allerlei manieren uit te breiden. Verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

De eerste verdieping is voorzien van twee slaapkamers, een derde slaapkamer is optioneel. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Een tweede toilet is optioneel in de badkamer. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor ofslaapkamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. Met de optie voor een groot dakraam krijgt u meer daglicht op zolder. Wilt u nog meer ruimte? Kies dan voor een fraaie dakkapel.

Kordia hoekwoning
De hoekwoningen van type Kordia zijn 5,62 meter breed en 9,54 meter diep en worden aangeboden met een ruime tuingerichte woonkamer. Wilt u een grotere woonkamer? Kies dan een verlenging van 1,20 meter aan de achterzijde van de woning met mooie openslaande tuindeuren. U heeft dan een optimale verbinding tussenuw woonkamer en tuin. Achterin de tuin wordt eenkwalitatief hoogwaardige houten berging geplaatst. Aan de voorzijde van de woning treft u een moderne SieMatic keuken aan. Er is volop keuze om de keuken aan te passen naar uw eigen wensen qua vorm, indeling en kleurstelling. Tot slot bevindt zicht in de hal een toiletruimte met wandcloset en een fonteintje.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatsten wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
11Verkocht115 m²212 m²450 m³167 m²2
12Verkocht108 m²129 m²410 m³152 m²2
13Verkocht108 m²129 m²410 m³152 m²2
14Verkocht115 m²215 m²450 m³167 m²2
17Verkocht115 m²200 m²450 m³167 m²4
18Verkocht108 m²118 m²410 m³152 m²4
19Verkocht108 m²118 m²410 m³152 m²4
20Verkocht115 m²182 m²450 m³167 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?