Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!
Woningtype Larix Hengelo De Kwekerij

Type Larix

Project: De Kwekerij
Model: Tweekapper
Prijs: € 264.950 - € 269.950
Aantal kamers: 4

Woningtype Larix

De woningen van het type Larix zijn ruime halfvrijstaande woningen, van alle gemakken voorzien met volop ruimte voor u en uw gezin. Er zijn naast het basistype een aantal mogelijkheden om uw woongenot verder uit te breiden. Hierdoor is er altijd een geschikt huis voor uw gezin en budget. De huizen type Larix zijn gelegen op kavels van circa 340 m2. Alle tuinen zijn via een eigen achterom bereikbaar en de woningen hebben een eigen oprit met garage.

Type Larix is  de ideale halfvrijstaande woning in De Kwekerij. Deze woning is standaard zeer royaal en is voorzien van een heerlijke ruime woonkamer aan de straatzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, voorzien van een Siematic keuken. Indien u voor 15 juli 2016 beslist om tot aankoop van de Larix over te gaan zit een 1,2 meter verlenging bij de prijs inbegrepen. In de achtergevel zit een groot raamkozijn voor lichtinval en een deur naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast. Tot slot is de woning voorzien van een garage. Deze woning is standaard al ruim door de gratis aangeboden verlenging maar uiteraard kunt u de woning nog verder uitbreiden met een verlenging van 1,2 meter op de begane grond. Hierdoor is het mogelijk om tuingericht te wonen en de keuken aan de voorzijde van de woning te situeren. Bij een 2,4 m verlenging kunt u ook kiezen voor een doorgang vanuit de woonkeuken naar de garage, of de realisatie van een bijkeuken.. De ruimte kunt u ook eenvoudig verrijken met bijvoorbeeld dubbele openslaande tuindeuren.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, een complete badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een tweede toilet. De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor een tweetal extra (slaap-)kamers, kantoorruimte of opbergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. Wilt u graag een extra groot dakraam of een dakkapel dan is dit uiteraard realiseerbaar.

Wat wordt uw persoonlijke plattegrond: Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?