Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Lijsterbes

Project: Hof van Holten
Model: Tweekapper
Prijs: € 262.500 - € 266.500
Aantal kamers: 4
B.V.O.: 219 m²
Inhoud: 607 m³

Nieuw in verkoop: 2 halfvrijstaande woningen type Lijsterbes

U zoekt een nieuw thuis, met alle ruimte voor u en uw gezin? Type Lijsterbes is de ideale gezinswoning, gelegen in Hof van Holten. Deze woning is standaard zeer royaal en is voorzien van een heerlijke ruime woonkamer aan de straatzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, voorzien van een SieMatic keuken. In de achtergevel zit een groot raamkozijn voor lichtinval en een deur naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal. Tot slot is de woning voorzien van een berging, zodat er ruimte is voor uw fietsen en tuingereedschap.

Droomt u van een extra grote woonkeuken waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt koken en gezellig kunt ontspannen? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 meter en verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren. Zo creëert u extra verbinding tussen uw ruime woonkeuken en uw tuin. De optionele erker in de voorgevel zorgt voor extra ruimte en sfeer in uw woonkamer. Dat is optimaal genieten!

De verdieping biedt drie slaapkamers, een complete badkamer met bad, douche, wastafel en een tweede wandtoilet. Wilt u liever twee extra grote slaapkamers, of een inloopkast? Ook dat is mogelijk.De zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor de realisatie van een hobbykamer, extra slaapkamer of kan fungeren als opbergruimte.

Wat wordt uw persoonlijke plattegrond?
Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat makenm we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende
indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
13Verkocht264 m²607 m³219 m²4
14Verkocht245 m²607 m³219 m²4
15Verkocht245 m²607 m³219 m²4
16Verkocht245 m²607 m³219 m²4
17Verkocht245 m²607 m³219 m²4
18Verkocht255 m²607 m³219 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?