Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Parados

Project: Assen - Kloosterveste
Model: Rijwoning
Prijs: € 169.500 - € 215.000
Aantal kamers: 4
Inhoud: 390 m³ - 455 m³

Met woningtype Parados biedt Roosdom Tijhuis 7 opvallende witte eengezinswoning aan voorzien van sanitair en Siematic keuken. De woningen op de kavels 1, 6 en 7 hebben een extra bouwlaag, waardoor er maar liefst 5 slaapkamers mogelijk zijn! Verder hebben de beide hoekwoningen de mogelijkheid een parkeerplaats op eigen terrein te realiseren.

Heeft u andere wensen? Laat het ons weten. De woningen zijn geheel naar eigen wens uit te breiden of aan te passen. Kijkt u snel verder naar de mogelijkheden!

De woningen zijn is 5,4 meter breed en 8,9 meter diep. Op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde van de woning de entreehal met toilet en daarnaast de keukenruimte inclusief Siematic-keuken. De keuken is
naar eigen wens aan te passen en u kunt profiteren van scherpe keukenaanbiedingen. Vanuit de tuingerichte woonkamer stapt u zo uw tuin in. Achter in de tuin wordt een kwalitatief hoogwaardige houten berging
gerealiseerd. De woning zijn in de basis al compleet, maar de diverse meerwerkopties in de keuzelijst kunnen het nog completer maken.

Kiest u bijvoorbeeld voor een uitbouw van 1,20 meter op de begane grond, dan heeft u meer ruimte in de woonkamer. Met de openslaande tuindeuren zal het extra licht en het zicht op de tuin het woongenot nog
meer vergroten. De optie voor een trapkast, geeft daarbij extra bergruimte. Heeft u extra wensen? Bespreek dit dan met onze ervaren kopersbegeleiders. Door onze flexibele opzet is er vaak veel mogelijk!

De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede  toilet. Ook op de verdieping zijn er verschillende scherp geprijsde mogelijkheden om uw woongenot te vergroten.

De zolder is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra (slaap-) kamer. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. De woningen
op de kavels 1, 6 en 7 hebben een 2e verdieping met een 4e slaapkamer en een royale berg/installatieruimte. Hier is zelfs een 5e slaapkamer mogelijk! Tevens hebben deze hoge woningen een zolder met bergruimte.
Kiest u voor een woning in Kloosterveste, dat weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen en u een huis aankoopt met de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Schrijf je alvast in als geïnteresseerde en wordt tijdig op de hoogte gebracht van de start verkoop. Of like Nieuwbouw Kloosterveste Assen op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
1Verkocht166 m²455 m³121 m²4
2Verkocht118 m²390 m³110 m²4
3Verkocht116 m²390 m³110 m²4
4Verkocht114 m²390 m³110 m²4
5Verkocht112 m²390 m³110 m²4
6Verkocht109 m²440 m³110 m²4
7Verkocht183 m²455 m³121 m²4

Kavelkaart

Filteren op:

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?