Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Poldermolen

Project: Streefkerk - plan Dorpsstraat
Model: Tweekapper
Aantal kamers: 3
Woonoppervlakte: 115 m²
B.V.O.: 168 m²
Inhoud: 428 m³

Het project

Groen wonen op een TOPLOCATIE  in Streefkerk met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan binnenkort! In plan Dorpsstraat is Roosdom Tijhuis in voorbereiding met 6 ruime halfvrijstaande woningen. Kavels van ca. 310 m². 6 nostalgische ruime halfvrijstaande woningen type Korenmolen en Poldermolen met garage. De woningen zijn ontworpen in een statige jaren ’30 stijl. Tijdloze architectuur met het comfort en de ruimte van nu. De locatie is prachtig, omgeven door bestaand groen.

Woning type Poldermolen: Ruim, compleet, nostalgisch en maximale keuzevrijheid

De basiswoning is van allerlei luxe voorzien en biedt nog volop keuzemogelijkheden. De woning is standaard 5.90 meter breed en 9.50 meter lang. De woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd en erg licht en ruim door de vele ramen. De woning is voorzien van sanitair, met extra keuzemogelijkheden voor u als koper in kleur en materiaal. Daarnaast is de eerste verdieping voorzien van drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van hangtoilet, ligbad, douche en wastafel. De zolder, welke met een vaste trap bereikbaar is, biedt extra ruimte die naar eigen wens is in te delen. Tot slot is het basistype voorzien van een aangebouwde garage, zodat er alle ruimte is voor uw fietsen, uw hobby of misschien wel een slaap en badkamer beneden voor in de toekomst. Kortom, de basiswoning is kant en klaar!

De woonkamer voor en de keuken en het eetgedeelte achter? O f toch liever andersom? Wilt u een erker voor  een speelse woonkamer, een uitbouw zodat u een schitterende woonkeuken kunt realiseren? Een accent over drie lagen voor volop extra ruimte? Openslaande tuindeuren of een schuifpui zodat u verbinding heeft met de achtertuin? Een extra slaapkamer, inloopkast, separaat toilet, een indeling op de tweede verdieping. Hoe wilt u de indeling van de voorgevel, meer ramen, welke kozijnen? In overleg is veel mogelijk. Onze ervaren kopersbegeleiders ondersteunen u hierbij. Z ij weten als geen ander welke mogelijkheden onze woningen bieden!

Documentatie

Overige woningtypes

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?