Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Belluno

Project: Loerik V
Model: Vrijstaand
n.n.b

Woningtype Belluno

Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? De vrijstaande woning type Belluno wordt gerealiseerd op een ruime kavel van gemiddeld 310 m2. En is van alle gemakken voorzien, de woningen zijn geheel naar eigen wens uit te breiden of aan te passen. Kijkt u snel verder naar de mogelijkheden welke deze vrijstaande woning u biedt!

Uniek aan de Belluno is de speelse gevel. De woning is extra ruim van opzet door de erker aan de voorkant met daarboven een balkon. De woningen zijn ontworpen onder jaren 30 architectuur, wat onder andere is te herkennen aan het fraaie metselwerk. De woningen zijn 6,50 meter breed en 10 meter diep. Op de begane grond bevinden zich een hal met toilet en een trapkast, een ruime woonkamer en de woonkeuken Er is geen keuken opgenomen in de VON -Prijs en er zijn aanvullend ook scherpe keuken aanbiedingen waar u van kunt profiteren. De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met bad, douche, wastafel en een hangend toilet. Ook op de verdieping zijn er weer verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld: het vergroten van de badkamer.

De zolder is met een vaste trap bereikbaar en biedt ruimte voor nog meer extra (slaap)kamers. Ook bevinden zich hier  de aansluitingen voor de wasmachine en de technische installaties. Een 4-pans dakraam wordt standaard op de zolder gerealiseerd. Heeft u liever een extra groot dakraam of dakkapel dan is dit uiteraard realiseerbaar. Kiest u voor een vrijstaande woning in Loerik V dan weet u zeker dat uw woonwensen uitkomen. Standaard is de woning al compleet maar door de optie mogelijkheden kunt u nog meer woonwensen realiseren. Onze kopersbegeleiders maken hiervoor graag een uitgebreide tekening op maat. Alle woningen voldoen aan het A label, dus de eerste winst in de vorm van lagere energielasten en uw bijdrage aan een beter leefklimaat is gegarandeerd.

De voordelen van nieuwbouw:
• Alles inrichten naar eigen smaak.
• Kopen met Woningborggarantie.
• Energielabel A dus lage energielasten en extra gefinancierd krijgen omdat uw woning een A label heeft.
• Financiëel aantrekkelijk, u koopt v.o.n. dus geen overdrachtsbelasting en ook de makelaars en notariskosten zijn inbegrepen.
• Gezond en veilig: Nieuwbouw voldoet aan de modernste veiligheidseisen zoals inbraakwerend hang- en sluitwerk en professioneel rookalarm.

Kortom, nieuwbouw is investeren in uw eigen toekomst!

VON prijs vanaf € 425.000,-, genoemde VON-prijs is inclusief € 23.000,- exploitatiebijdrage

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?