Deel dit woningtype:

INTERESSE IN DEZE WONING

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Type Westerflier

Project: Diepenheim - Loohof
Model: Tweekapper
Prijs: € 249.500 - € 259.500
Aantal kamers: 4
B.V.O.: 212 m²
Inhoud: 561 m³

Wonigtype Westerflier

Woningtype Westerflier is een levensloopbestendige halfvrijstaande woningen met afmeting van maar liefs 7,10 meter breed en 10,10 meter diep. De woningen hebben op de begane grond een heerlijke doorzon woonkamer en keuken, een bijkeuken, een berging en een ruime slaapkamer met badkamer! De eerste verdieping van de woning is vrij indeelbaar, maar standaard bevinden zich hier twee slaapkamers. Wilt u een badkamer op de eerste verdieping? Dat is mogelijk, onze kopersbegeleiders helpen u graag bij het maken van keuzes.

De woningen worden al zeer compleet aangeboden met Siematic keuken en luxe sanitair. De kavels hebben een oppervlakte van circa 283 en 328 m².

Dit huis biedt:
• Moderne architectuur met herkenbare details
• Levensloopbestendig wonen
• Ruime kavels gelegen aan een verkeersluwe straat
• SieMatic keuken
• Luxe badkamer met sanitair en tegelwerk

 

De bouw is inmiddels gestart en de woning op bouwnummer 1 is nog te koop. Dit prachtige huis wordt meegebouwd inclusief carport. Qua indeling zijn er nog mogelijkheden. Heeft u interesse? Informeer dan vrijblijvend bij de verkopende makelaar LofWonen in Goor.

 

U zoekt een nieuw huis, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Type Westerflier is de ideale levensloopbestendige
woning, gelegen op steenworp afstand van het centrum in het prachtige dorp Diepenheim. Het is ruim binnenkomen in de hal. Het toilet is voorzien van een wandtoilet en fontein. De woning is voorzien van een heerlijke doorzon woonkamer met Siematic keuken aan de tuinzijde van de woning. Via de ruime bijkeuken kunt u gemakkelijk naar de slaapkamer met aangrenzende badkamer. Ook voor een gezin is de Westerflier zeer geschikt.

Wilt u geen slaapkamer met badkamer op de begane grond? Kies dan voor een woonkeuken aan de achterzijde van de woning met een grote garage. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit!

De verdieping biedt twee ruime slaapkamers, waarvan één met grote dakkapel die zorgt voor veel lichtinval. Wilt u graag logees ontvangen, het is mogelijk om een badkamer te maken op de eerste verdieping.

Op uw eigen oprit kunt u twee auto’s parkeren. Tot slot is de woning voorzien van een berging, zodat er ruimte is voor uw fietsen en tuingereedschap.

Prijslijst

BouwnummerStatusWoonoppervlakKaveloppervlakInhoudBVOKamersPrijs
1Te koop328 m²561 m³4€ 259.500
2Verkocht283 m²561 m³4

Kavelkaart

Filteren op:

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?