Afgestemd op uw wensen

Het persoonlijke karakter van Woonkwaliteit

Wonen naar eigen wens

“Een eigen huis, een plek onder de zon…” Wie kent het niet? Dat vertrouwde thuisgevoel groeit als de woning helemaal je ‘eigen’ is. Roosdom Tijhuis begrijpt dat als geen ander.  Uw manier van leven en uw persoonlijke woonwensen zijn voor ons het startpunt. Daar bouwen wij uw woning omheen.

Alles behalve standaard

Elke Roosdom Tijhuis woning heeft een aantal vaste standaard maten en onderdelen. Deze kunnen we om praktische redenen niet veranderen. De plek van de badkamer en het toilet bijvoorbeeld. Buiten dit beperkte aantal vaste elementen kunnen we uw woning volledig voor u bouwen, indelen en afwerken zoals u dat wilt!

U bent uw eigen architect

De woonkamer voor en de keuken en het eetgedeelte achter? Of andersom? Openslaande deuren naar de tuin? De woonkamer uitbreiden met een erker? Op de eerste verdieping 3 slaapkamers? Of 2 en 1 op de zolderverdieping? Hoe wilt u de indeling van de voorgevel ? Hoeveel  ramen? Welke kozijnen? Een dakkapel voor meer licht en functionele ruimte op zolder? En niet te vergeten natuurlijk: hoe komen de keuken en badkamer eruit te zien?

Persoonlijke kopersbegeleider

Dit zijn maar enkele van alle keuzevarianten. Er is heel veel mogelijk om uw woning nog meer ‘uw eigen huis’ te maken. Onze kopersbegeleider kan het volledige keuzeproces  begeleiden, vanaf het moment dat u uw woning koopt tot en met de oplevering en de nazorg. Hij adviseert u, geeft praktische tips en laat u vergelijkbare voorbeelden zien. Ook rekent hij u voor wat uw keuzes betekenen voor de bouwkosten van uw woning. Zodat u ook wat dit betreft de beste beslissingen kunt nemen.

Kopersbegeleiding Roosdom Tijhuis

Onze kopersbegeleiders weten uit ervaring wat praktisch en haalbaar is: zij denken graag met u mee.