Duurzaamheid

De duurzaamheid van Woonkwaliteit

Energielabel A

Uw woning voldoet aan het A label. De hoogwaardige bouwkundige kwaliteit en de duurzame afwerking resulteren in een bijzonder energiezuinige woning. Dit heeft meerdere voordelen:
• u heeft lagere energielasten (de komende jaren zullen de energieprijzen naar verwachting alleen maar verder stijgen!);
• u draagt bij aan een beter milieu (minder CO2 uitstoot) en aan een lee¾ are wereld voor de komende generaties;
• bij de eventuele verkoop van uw woning is een goed energielabel een extra verkoopargument;
• u kunt extra financieren als u de bank aangeeft dat u een A label woning aankoopt.

Comfortabel wonen
Uw woning is goed en verantwoord geïsoleerd: zowel tegen de kou of hitte als tegen geluid. Het dak, de gevels en de vloeren zijn prima geïsoleerd en de ramen zijn voorzien van HR++ beglazing. Moderne technieken zorgen voor een aangename manier van ventileren en verwarmen en brengen altijd voldoende frisse lucht in de woning. Zo gaat comfortabel wonen samen met een prettig en gezond binnenklimaat.

Duurzaam en bewust
Voor de bouw van uw woning maakt Roosdom Tijhuis gebruik v an duurzame bouwmaterialen, zoals duurzaam gekapt hout. Ook op deze manier draagt u met uw woning een steentje bij aan een beter milieu. In overleg kunt u uw woning ook extra duurzaam maken. Hiervoor kunt u desgewenst een keuze maken uit verschillende opties.

20130927-7341-lr