Toggle menu

6 bouwkavels Dordts Buiten, DORDRECHT

 
 
6 kavels
Nog 6 beschikbaar Waarvan 6 onder optie
€ 255.000,- tot € 358.700,-
Home / Aanbod / DORDRECHT / 6 bouwkavels Dordts Buiten
 
 
Aanbod kavels Plangebied Inschrijven Contact

Verkoop = gestart

De verkoop van 6 bouwkavels waarop jij zelf een woning kunt (laten) ontwerpen en bouwen is gestart. De kavels zijn gelegen aan de rand van de waterrijke, groene nieuwbouwwijk Dordts Buiten in het deelgebied "op de Eilanden". Het deelgebied “op de Eilanden” kenmerkt zich door de ruime opzet met fraaie ligging midden in het groen.

Welkom in Dordts Buiten

Aan de zuidkant van Dordrecht ligt de nieuwe wijk Dordts Buiten. Een groene en duurzame wijk waar ecologie en natuurinclusiviteit op één staat. Dordts Buiten bestaat straks uit drie deelbuurten. De bouw van de eerste woningen in deelgebied “tussen de Velden” en “ Aan de Lanen” is ingepland. In deelgebied “op de Eilanden” is het mogelijk om zelf je droomhuis te bouwen. De kavels hebben de bestemming “ontwikkelgebied”. Dit houdt in dat de beeldkwaliteit aan moet sluiten op de sfeer die voorgeschreven is in het bestemmingsplan en in het beeldkwaliteitsplan. De kavels zijn gelegen aan de rand van de wijk. Hier staat al veel volgroeid groen en een polderstructuur die we behouden en versterken. De waterpartij “de Oostkil” ligt als een blauwe buffer om Dordts Buiten heen. Maar liefst 40% van het totale plangebied wordt openbaar groen en/of openbaar water!

In Dordts Buiten krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur, je buren te ontmoeten en heerlijk te kunnen wonen!

Jouw droomhuis

In deelgebied “Op de Eilanden” kun je jouw eigen droomhuis ontwerpen en bouwen. De kavels variëren in grootte vanaf 300 m² tot 422 m². Het ontwerp dient te voldoen aan de gestelde eisen in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Deze zijn ook te downloaden via ruimtelijke plannen. Je bent zelf vrij in de keuze voor architect en aannemer. Wij hebben de belangrijkste uitgangspunten geformuleerd in het kavelpaspoort. Deze is beschikbaar vanaf start verkoop. Alles wat je wil en moet weten over de bouw van de woning is hierin te vinden.

Hier op deze locatie kun jij jouw droomwoning verwezenlijken.

Brummelhuis ontzorgd

Heb jij interesse in een bouwkavel op deze fraaie locatie, maar wil jij bij het ontwerpen van jouw droomwoning zoveel mogelijk ontzorgd worden? Brummelhuis heeft twee vrijstaande woningen ontworpen voor een unieke woonervaring. Ga voor meer informatie over deze 2 bouwkavels naar de projectwebsite van Brummelhuis

Genoeg kansen om al jouw woonwensen uit te laten komen!

Uitzicht

uitzicht Oostkil en Poldersloot

Kavelkaart & Prijslijst voor dit project

Nr. Woningmodel Woningtype Kavelopp. Woonopp. Inhoud Prijs V.O.N. Status
H.01 Bouwkavel Bouwkavel 368 m² - - € 316.210,- Onder optie
H.02 Bouwkavel Bouwkavel 363 m² - - € 308.500,- Onder optie
H.03 Bouwkavel Bouwkavel 422 m² - - € 358.700,- Onder optie
H.04 Bouwkavel Bouwkavel 374 m² - - € 320.000,- Onder optie
H.19 Bouwkavel Bouwkavel 300 m² - - € 255.000,- Onder optie
H.20 Bouwkavel Bouwkavel 374 m² - - € 317.900,- Onder optie
De vermelde woonoppervlakten en inhoudsberekeningen zijn gebaseerd op onze eigen metingen aan de hand van de (bouw)tekeningen. Wij hebben deze metingen zo zorgvuldig mogelijk uitgevoerd, maar aan de opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. Wij werken niet volgens de NVM meetinstructies.

Verkoop en informatie

Maarten Makelaardij Johan de Witstraat 18
3311 KJ Dordrecht
078 - 89 02 748 Website E-mail
Ooms Makelaars Dordrecht Johan de Witstraat 40
3311 KJ Dordrecht
078 - 61 44 333 Website E-mail

Woningmodellen in dit project

Bouwkavel Bouwkavel Nog 6 beschikbaar

Zoek naar een project

Kaartweergave