Toggle menu

Aan de Kreek Fase 7, NIEUW BEIJERLAND

 
 
27 woningen
Start verkoop: 27 oktober
Zéér duurzaam (EPC=0!)
Home / Aanbod / NIEUW BEIJERLAND / Aan de Kreek Fase 7
 
 

Fijn wonen in plan Aan de Kreek

Goed nieuws in Nieuw-Beijerland. Op dinsdag 27 oktober starten wij met de verkoop van 29 woningen in vervolgfase Aan de Kreek fase 7.

Het aanbod bestaat uit:

 • Woningtype Groenvliet
  8 twee-onder-een-kapwoningen

 • Woningtype Hofvliet
  21 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden op deze locatie zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque 
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Inclusief zonnepanelen
 • Duurzaam en energiezuinig
 • Prachtige ligging in de nieuwste wijk van Nieuw-Beijerland
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst (EPC=0!)

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich inschrijven voor een optie bij de makelaars.

Start verkoop

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Vanaf dinsdag 27 oktober is alle verkoopdocumentatie af te halen bij Makelaardij de Jong en Ooms Makelaars te Oud Beijerland. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd bij de informatieverstrekking. Tevens vindt u vanaf dat moment ook alle verkoopinformatie hier online op onze projectwebsite. Inschrijven voor één van deze riante woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk dinsdag 3 november, 12:00 uur bij één van de verkopende makelaars. Daarna zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst

Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. Zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Makelaardij de Jong West-Voorstraat 29
3262 JP Oud Beijerland
0186 - 617555 Website E-mail
Ooms Veldhoen en Romeijn Vlietkade 1
3262 JN Oud Beijerland
0186-619300 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave