Toggle menu

Aan de Kreek, NIEUW BEIJERLAND

 
 
18 appartementen
70 m2 t/m 140 m2
Start verkoop: Q4 2018
Home / Aanbod / NIEUW BEIJERLAND / Aan de Kreek
 
 

18 nieuwbouwappartementen in Nieuw-Beijerland!

Goed nieuws! In het vierde kwartaal van 2018 verwacht Roosdom Tijhuis in verkoop te gaan met 18 royale appartementen in plan Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland. Deze fraaie woningen worden gebouwd in drie woonlagen op deze locatie: https://binged.it/2shtJMp. Het aanbod zal bestaan uit drie- en vierkamerappartementen met variërende oppervlaktes vanaf 70 m2 tot 140 m2.

Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland behoort tot de Gemeente Korendijk. Het dorp ligt in het buitengebied en dat ervaart u meteen. Woningen en authentieke boerderijen wisselen elkaar af waardoor een landelijk omgeving ontstaat. Er is onder andere een supermarkt, bakker en een bloemist. Daarnaast zijn er ook winkels met huishoudelijk- en textiel aanbod. Voor een diner buiten de deur kunt u terecht in één van horecazaken of in het gezellige dorpshuis De Swaensvoet. Ook in Oud-Beijerland is er een divers winkelaanbod. Middels een N-weg komt u op de A29 welke u naar de grote steden leidt. Ook maatschappelijk en recreatief zijn er diverse voorzieningen in Nieuw-Beijerland. Uw kinderen kunnen terecht op één van de twee basisscholen in het dorp. Daarnaast is er een speelterrein, een kinderboerderij en een sportveld. Tijdens de winterdag kunt heerlijk schaatsen op de ijsbaan in Nieuw-Beijerland. Heeft u groene vingers? Dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen groenten te verbouwen in één van de volkstuinen. Tot slot telt het dorp vier kerken en is er een openbare bibliotheek

Aan de Kreek

Met nieuwbouwplan Aan de kreek wordt natuurlijk wonen in de Hoeksche Waard mogelijk gemaakt. Het dorp Nieuw-Beijerland ligt in het westelijke deel van de Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland. De omgeving wordt omgeven door uitgestrekte akkers, veel groen en natuurlijk de kreek. De rust en ruimte van het dorp worden weerspiegeld in het plangebied Aan de Kreek. In het plan komt een divers aanbod van woningen en bouwkavels. Voor iedere doelgroep is er een passende woning in plangebied Aan de kreek. Er komen rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande woningen, patiowoningen en bouwkavels om uw eigen droomhuis te realiseren. U vindt alle informatie over deze woningen onder de Woningtypes.

Roosdom Tijhuis uit Capelle aan den IJssel is de ontwikkelaar en bouwer die de uitbreidingsplannen voor de woningbouw in Nieuw-Beijerland gestalte zal geven.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Ooms Makelaars Spijkenisse Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse
0181-692333 Website E-mail
Makelaardij de Jong West-Voorstraat 29
3262 JP Oud Beijerland
0186 - 617555 Website E-mail
slider-vr
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
woonwensen
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Veelgestelde vragen

 
 
Staat uw vraag er niet tussen?
Neem contact op
Ik heb interesse in een woning, wat moet ik nu doen?

De verkoop van het woningaanbod verloopt via de makelaar. De geselecteerde makelaars voor dit project kunt u vinden op de projectpagina en de woningtypepagina's. 

Kan ik hier ook terecht voor huurwoningen?

Het woningaanbod op deze website gaat alleen over koopwoningen. 

Wanneer worden de verkoopprijzen bekend gemaakt?

De definitieve prijzen van het woningaanbod worden bekend gemaakt vanaf de start van de verkoop. 

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave