Toggle menu

Buitengewoon Kernhem, EDE

 
 
11 woningen
11 beschikbaar
€ 195.400,- tot € 417.500,-
Home / Aanbod / EDE / Buitengewoon Kernhem
 
 

11 nieuwbouwwoningen Ede

Goed nieuws! Onlangs is Roosdom Tijhuis in verkoop gegaan met prachtige nieuwbouwwoningen in plan Buitengewoon Kernhem (scherf 12) te Ede. Alle woningen worden zéér compleet aangeboden, inclusief: ✓ zonnepanelen ✓ keukencheque én ✓ sanitair en tegelwerk.

Heeft u interesse? Informeer dan gerust vrijblijvend bij één van de makelaars naar meer informatie. Ook voor woningen die al onder optie zijn kunt u zich nog inschrijven als reserve. 

Het aanbod bevat:

  • 7 rijwoningen (circa € 195.000 tot € 285.000)
  • 4 halfvrijstaande woningen (circa € 375.000 tot € 400.000)

Van 19:00 uur tot 20:30 uur bent u van harte welkom bij Klein Zwitserland Ede (Lunterseweg 44), daar staan de teams van Domicilie Makelaars en Bolthof van den Top Makelaardij u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot woensdag 11 juli, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaars.

Graag tot woensdag 4 juli!


Buitengewoon Kernhem

Kernhem, de jongste woonwijk van Ede, groeit door. Gelegen op het kruispunt van bos, landschap en stedelijke voorzieningen. Net als het al bestaande deel van Kernhem, wordt straks ook het nieuwe deel van de wijk op een duurzame wijze gerealiseerd. In alle opzichten. Om te beginnen krijgt het al aanwezige groen net als in het bestaande deel van Kernhem een prominente rol. Zo komen nieuwe bewoners niet in een kale nieuwbouwwijk te wonen, maar in geborgen straten en hoven met volwassen bomen en struiken. Wel de lusten, niet de lasten van een nieuwbouwwijk. Duurzaamheid krijgt binnen Kernhem ook vorm door de gerealiseerde autoluwte en door initiatieven zoals het scheiden van regen en afvalwater. In combinatie met uitstekend geïsoleerde woningen met een duurzame warmtevoorziening is het er goed wonen met lage energielasten. In plan Buitengewoon Kernhem ontwikkelt Roosdom Tijhuis zeven eengezinswoningen en vier halfvrijstaande woningen. In deze brochure leest u alles over de zeven eengezinswoningen type De Gebroeders.

De omgeving

Ede, in 2017 uitgeroepen tot gelukkigste stad van Nederland. Dat is niet voor niks: de aanwezigheid van talrijke voorzieningen maakt wonen in Ede zeer aantrekkelijk. Met 350 ondernemingen waarvan circa 75 horecabedrijven is het centrum van Ede het meest diverse stadshart in de regio. Ook de ligging in de Food-Valley draagt hier aan bij. In voor een gezellig feestje? Wat dat betreft staat Ede ook zeker niet stil. Denk bijvoorbeeld aan de Heideweek. De Heideweek is een feestweek en één van de grootste evenementen van Gelderland. Tijdens de bloeitijd van de heide vinden er verspreidt over alle dorpen in de gemeente Ede meer dan 70 evenementen plaats. Naast de vele mogelijkheden om heerlijk te shoppen en leuke evenementen te bezoeken kenmerkt Ede zich vooral door een verscheidenheid aan landschappen. Door de situering op de grens van Veluwse stuwwallen vindt u er bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Deze gebieden worden ook wel de kroonjuwelen van Ede genoemd. In de gemeente Ede liggen natuurgebieden die nationale en zelfs internationale faam genieten. Denk bijvoorbeeld aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Downloads Fotoalbum

Kavelkaart & Prijslijst voor dit project

Nr. Woningtype Status
1 Dubbel & Dwars Onder optie
2 Dubbel & Dwars Onder optie
3 Dubbel & Dwars Onder optie
4 Dubbel & Dwars Onder optie
20 De Gebroeders Onder optie
21 De Gebroeders Onder optie
22 De Gebroeders Onder optie
23 De Gebroeders Onder optie
24 De Gebroeders Onder optie
25 De Gebroeders Onder optie
26 De Gebroeders Onder optie

Verkoop en informatie

Domicilie Makelaars Notaris Fischerstraat 24
6711 BD Ede
0318 – 69 35 02 Website E-mail
Bolthof Van den Top Maanderweg 70
6711 NG Ede
0318-628080 Website E-mail

Woningtypes in dit project

De Gebroeders Hoekwoning, Tussenwoning Nog 7 beschikbaar Bekijk
Dubbel & Dwars Twee-onder-één-kap Nog 4 beschikbaar Bekijk
 
 
slider-vr
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
woonwensen
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Veelgestelde vragen

 
 
Staat uw vraag er niet tussen?
Neem contact op
Ik heb interesse in een woning, wat moet ik nu doen?

De verkoop van het woningaanbod verloopt via de makelaar. De geselecteerde makelaars voor dit project kunt u vinden op de projectpagina en de woningtypepagina's. 

Kan ik hier ook terecht voor huurwoningen?

Het woningaanbod op deze website gaat alleen over koopwoningen. 

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave