Toggle menu

Cluster 28 en 33, APELDOORN

 
 
24 woningen
Verkoop: eind eerste kwartaal
Gasloos & duurzaam
Home / Aanbod / APELDOORN / Cluster 28 en 33
 
 

24 woningen Hof van Zuyd

Goed nieuws! Aan het einde van het eerste kwartaal van 2019 verwacht Roosdom Tijhuis in verkoop te gaan met 24 nieuwbouwwoningen in plan Nieuw Apeldoorn (cluster 28 en 33, Zuidbroek) te Apeldoorn. Het aanbod bevat in totaal 24 koopwoningen bestaande uit 9 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-één-kap woningen, 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen. In aanloop naar de start van de verkoop zullen wij u via de Facebookpagina en onze website verder informeren over het aanstaande woningaanbod. 

Verkopend makelaar: Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

De omgeving

Apeldoorn is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt ruim 140.000 inwoners. De stad heeft een unieke combinatie van natuur, cultuur en stedelijke voorzieningen. Als hoofdstad van het grootste bosgebied van Nederland, De Veluwe, kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Maak een wandeling door de bossen of door één van de mooie stadsparken. Naast de Veluwe is Apeldoorn ook bekend van Paleis het Loo, de Apenheul en familiepretpark Julianatoren. Het gezellige centrum van Apeldoorn heeft een divers aanbod van winkels en is dan ook een populaire winkelstad. In de Hoofdstraat zitten de bekende grote ketens en in de zijstraatjes bevinden zich de exclusievere boetiekjes en kleine winkels. Qua evenementen staat Apeldoorn ook niet stil. In 2016 startte de Giro d’Italia in de stad en in 2017 kwam Serious Request naar het Marktplein. Tot slot heeft Apeldoorn de ideale ligging, centraal in Nederland. Daarbij zorgen de uitvalswegen A1 en A50 en het openbaar vervoer voor een uitstekende bereikbaarheid. Kortom: wat u ook zoekt, Apeldoorn heeft het!

Zuidbroek

De nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn aan de voet van de Veluwe in het overgangsgebied naar de IJssel. Zuidbroek is in de afgelopen jaren een bijzondere wijk geworden voor wonen en werken. Thema’s zoals water, landschap en groen zijn goed zichtbaar in de gewilde nieuwbouwwijk. In het hart van de wijk bevindt zich het Kristal, een multifunctionele locatie. Zo vindt u hier een supermarkt, een tandarts, een school, een kinderopvang, een brasserie, een zwembad en verschillende sportzalen.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave