Toggle menu

De Driehoek, ROTTERDAM

 
 
9 woningen
Start verkoop 30 september
Van €635.000 tot €825.000
Home / Aanbod / ROTTERDAM / De Driehoek
 
 

Fijn wonen in Park 16Hoven

Goed nieuws in Rotterdam! Eind september 2020 start Roosdom Tijhuis met de verkoop van 9 riante woningen in nieuwbouwplan De Driehoek in Park 16Hoven. Park 16Hoven kent een grote diversiteit aan woningen. In Park 16Hoven is een hoogwaardige woonwijk ontwikkeld. In het gebied staan woningen op royale kavels, waarvan een deel vrije kavels. Het type woningen varieert van vrijstaande en geschakelde villa’s tot riante herenhuizen en appartementen. De ontwikkeling van Roosdom Tijhuis bestaat uit negen woningen: zes half vrijstaande villa’s en drie vrijstaande villa’s. Het deelplan kenmerkt zich door de fraaie ligging aan de rand, waarbij de driehoekige vorm van de bebouwing speciaal te noemen is.

Verkoop 9 woningen

Het aanbod bestaat uit:

 • Woningtype Sinus
  3 vrijstaande villa's (waarvan 1 met slaap- en badkamer op de begane grond)

 • Woningtype Cosinus
  6 half vrijstaande villa's

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque 
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Zéér duurzaam en energiezuinig 
 • Perceeloppervlakte van circa 165 tot 235 m2

Start Verkoop

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Vanaf woensdag 30 september is alle verkoopdocumentatie af te halen bij één van de deelnemende makelaars Ooms Makelaars Rotterdam of Van Herk Makelaardij. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd bij de informatieverstrekking. Tevens vindt u vanaf dat moment ook alle verkoopinformatie hier online op onze projectwebsite. Inschrijven voor één van deze riante woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 7 oktober, 12:00 uur bij één van de verkopende makelaars. Daarna zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Rotterdam te volgen op Facebook.


Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Ooms Makelaars Woningen B.V. Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam
010-4248888 Website E-mail
Van Herk Makelaardij Oudehoofdplein 4
3011 TM Rotterdam
010-4147600 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave