Toggle menu

De Driehoek, ROTTERDAM

 
 
9 woningen
Uitverkocht
Kopers gefeliciteerd!
Home / Aanbod / ROTTERDAM / De Driehoek
 
 

Fijn wonen in Park 16Hoven

Goed nieuws in Rotterdam! Alle 9 villa's in plan de Driehoek zijn verkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen, schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Het aanbod bestond uit:

 • Woningtype Sinus
  3 vrijstaande villa's (waarvan 1 met slaap- en badkamer op de begane grond)

 • Woningtype Cosinus
  6 half vrijstaande villa's

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque 
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief eigendom bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste en tweede verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)
 • Perceeloppervlakte van 165 tot 259 m2

Op en top duurzaam

EPC 0: KLAAR VOOR DE TOEKOMST

EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie uw woning heeft en hoe minder energie uw woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.

ZONNEPANELEN

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Deze bodemwarmtepomp is bij de prijs inbegrepen en wordt uw eigendom. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Rotterdam te volgen op Facebook.


Kavelkaart voor dit project

 
 

Verkoop en informatie

Ooms Makelaars Woningen B.V. Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam
010-4248888 Website E-mail
Van Herk Makelaardij Oudehoofdplein 4
3011 TM Rotterdam
010-4147600 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave