Toggle menu

De Juterij, RIJSSEN

 
 
Te huur / te koop
3.500 m2 kantoorruimte
Modern en duurzaam
Home / Aanbod / RIJSSEN / De Juterij
 
 

Te huur/te koop in Rijssen: 3.500 m2 kantoorruimte

Van harte welkom op de website van kantoorgebouw De Juterij. De Juterij is een fonkelnieuw kantoorgebouw dat wordt gerealiseerd in Rijssen. Het duurzame gebouw bevat vijf bouwlagen met in totaal 3.500 m2 kantoorruimte en is voorzien van alle hedendaagse comfort en techniek. De goede bereikbaarheid, perfecte parkeervoorzieningen en fraaie ontvangsthal maken van De Juterij de perfecte plek om te werken én netwerken.

Wist u overigens al dat Rijssen-Holten in 2016 is verkozen tot MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland? Rijssen-Holten gooit al jaren hoge ogen bij deze verkiezing, die MKB-Nederland sinds 2008 elke twee jaar organiseert. De gemeente werd al twee keer winnaar van de provincie Overijssel en eindigde in 2015 landelijk op de tweede plaats.

Uw voordelen op een rij:

  • 3.500 m2 werkcomfort
  • Te huur/te koop vanaf 300 m2
  • Een moderne en duurzame werkomgeving
  • Perfecte bereikbaarheid
  • Opvallende zichtlocatie
  • Goede parkeervoorzieningen
  • Ondernemen in de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

BREEAM Gecertificeerd

De Juterij is ontwikkeld als Breeam Excellent ★★★★ gebouw. Dit wil zeggen dat het pand zéér duurzaam gebouwd wordt en het gebruikt kan worden met zéér lage energielasten. BREEAM-NL is hét instrument om integraal de duurzaamheid van nieuwe gebouwen en bestaande gebouwen te meten en te beoorde-len. BREEAM staat voor Building Research Establishment Environ-mental Assessment Method. Voor het meten van de duurzaamheid van gebouwen is BREEAM de meest complete methodiek omdat het de meeste duurzaamheidsaspecten behandelt. Het is bovendien de enige gecertificeerde methode. BREEAM stelt een standaard voor een duurzaam gebouw en geeft vervolgens aan welk prestatieniveau het onderzochte gebouw heeft. De bedoeling is gebouwen te analy-seren en verbeteren.

Heeft u interesse?

Lijkt het u interessant om uw kantoor te huisvesten in De Juterij?
Dan komen we graag met u in contact via Uniek Bedrijfsmakelaars:

Uniek Bedrijfsmakelaars
Dorpsstraat 141/D te Enter | 0547 – 38 18 23 | info@uniekmakelaars.nl

Downloads Fotoalbum

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Uniek Bedrijfsmakelaars Dorpsstraat 141/D
7468 CJ Enter
0547-381823 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave