Toggle menu
situatie.jpg

De Liesen, HOLTEN

 
 
ca. 36 woningen
Start verkoop 4e kwartaal
Prachtige ligging
Home / Aanbod / HOLTEN / De Liesen
 
 

Nieuwbouw in Holten

Roosdom Tijhuis is momenteel volledig uitverkocht in plan de Kol, waarvan de bouw omstreeks eind 2019 wordt afgerond. De volgende ontwikkeling van Roosdom Tijhuis in Holten zal plaatsvinden in de wijk “de Liesen”. 

De Liesen

De Liesen is een gewilde wijk in Holten. Roosdom Tijhuis zal in de laatste fase van dit plan circa 36 koopwoningen bouwen, deels met een fraaie ligging aan de rand van de wijk met een vrij uitzicht. Roosdom Tijhuis start in het begin van het tweede kwartaal van 2019 met de ontwikkeling van rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen en verwacht in het vierde kwartaal met de verkoop te starten. De architectuur zal aansluiten bij de woningen die reeds zijn gerealiseerd in de wijk. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door regelmatig deze website te bezoeken, de Facebookpagina te volgen en u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Vincent Makelaars Dorpsstraat 33
7450 AA Holten
0548 361964 Website E-mail
Bulsink Makelaars Larenseweg 12
7451 EN Holten
0646080953 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave