Toggle menu
Impressie type Elegance.jpg

Elegance

De Liesen, HOLTEN

 
 
6 woningen
uitverkocht
Kopers gefeliciteerd!
Home / Aanbod / HOLTEN / De Liesen / Elegance
 
 

Fijn wonen in plan de Liesen

Het plan De Liesen in Holten heeft een fantastische ligging grenzend aan groene weilanden. Je woont vlakbij allerlei sportvoorzieningen zoals een voetbalvereniging, een visvijver en een ijsbaan. Vanuit je huis kun je heerlijk fietsen en wandelen in de natuur maar ben je ook zo in het centrum voor een drankje op het terras. Binnen twee minuten rijd je de snelweg op en in een kwartier ben je in het stadse Deventer.

Type Elégance

Woningtype Elégance is de duurzaamste woning van het stel. Zo hebben deze woningen naast een bodemwarmtepomp ook zonnepanelen. Daarnaast hebben de woningen standaard een houten berging in de achtertuin, maar je kunt ook kiezen voor een gemetselde berging aan het huis. Ook is het mogelijk om voor een fraai accent te kiezen, of voor een dakkapel als je extra veel ruimte en licht op zolder wilt. Aan de zijkant van de woning kun je twee parkeerplaatsen realiseren (verplicht). De grootte van de kavel is circa 246 m2. Type Elegance is een duurzame woning (EPC 0) van 5,94 meter breed en 9,54 meter diep. Ook in dit type woning is er ruimte voor een grote zithoek in de woonkamer en een lange eettafel in de woonkeuken.

Als je kiest voor een accent woning dan krijg je 60 centimeter extra aan de voorzijde van de woning: nog meer ruimte én een mooie uitstraling. Wil je graag tuingericht wonen met de woonkamer aan de tuinzijde? Dan kun je kiezen voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging en mooie dubbele tuindeuren met zijlichten. Onze ervaren kopersbegeleiders adviseren je graag bij al jouw woonvragen.

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een mooie badkamer met douche, wastafel en wandcloset. De Elégance met accent zorgt ook op de eerste verdieping voor extra ruimte. De voorste slaapkamers kennen een speelse indeling en zijn lekker ruim. De badkamer heeft een douche, een wastafel en in de basis een tweede wandcloset.

Op zolder staan de technische installaties en is de aansluiting voor de wasmachine en -droger. Daarnaast is er ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een hobbyruimte. Kortom: volop mogelijkheden! Op de zolder van de Elégance met accent heb je volop ruimte en mogelijkheden. Het accent zorgt voor extra lichtinval en de voorzijde biedt ruimte voor een zitje of misschien wel een handige werkplek?

Zéér complete woningen

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief bodemwarmtepomp en zonnepanelen(volledig eigendom, afkoop of leasecontract)
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)
 • Prachtige groene wijk aan de rand van Holten

 • Downloads Fotoalbum

  Kavelkaart voor dit woningmodel

   
   

  Verkoop en informatie

  Bulsink Makelaars Larenseweg 12
  7451 EN Holten
  0646080953 Website E-mail
  RobersVincent Makelaars Zwartepad 8
  7451 BJ Holten
  0548 - 36 16 49 Website E-mail
  slider-vr2
  Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
  Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
  vakmanschap
  De bouw van uw woning

  Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

  Bouwproces
  block-bouwvakker-1
  Over Roosdom Tijhuis

  Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

  Over ons
  kopersmetiwan
  Woonkwaliteit

  Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

  Woonkwaliteit

  Andere woningmodellen in dit project

  Manoir Twee-onder-één-kap Uitverkocht
  Ambiance Hoekwoning, Tussenwoning Uitverkocht
  Finesse Hoekwoning, Tussenwoning Uitverkocht
  Chateau Twee-onder-één-kap Uitverkocht
  Chateau Belvedere Twee-onder-één-kap Uitverkocht
  Terug naar de project pagina

  Zoek naar een project

  Kaartweergave