Toggle menu
5553 Impressie heren aan de singel.jpg

De Saller IIC, LOSSER

 
 
4 twee-onder-een-kapwoningen
Start verkoop: 28 januari 2021
vanaf €362.500 V.O.N.
Home / Aanbod / LOSSER / De Saller IIC
 
 

4 fraaie twee-onder-een-kapwoningen en 8 royale bouwkavels

Goed nieuws in Losser. Roosdom Tijhuis gaat op donderdag 28 januari in verkoop de vervolgfase in plan de Saller.

Dit nieuwe aanbod bestaat uit:

De fraaie woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief zonnepanelen
  • Inclusief warmtepomp (gasloos wonen)
  • Inclusief gemetselde berging
  • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

Start verkoop

De verkoop van dit fraaie plan start op donderdag 28 januari om 09:00 uur. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop hier online op onze projectwebsite.

Heeft u interesse in een woning? Inschrijven voor één van deze fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk donderdag 4 februari, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Bouw uw droomhuis in Losser

Droomt u van een grotere woning op een mooie en rustige locatie? wilt u ruime woonkeuken met openslaande deuren naar uw tuin? Dan is wonen in de Saller iets voor u. Koop uw kavel in Losser en bouw uw eigen droomhuis. In deze prachtige, ruime wijk kunt u op één van de vrije kavels uw droomwoning realiseren

Bekijk hier de locatie van de 8 vrije bouwkavels.

Plan De Saller

Het plangebied van de nieuwe wijk de Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en beslaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van De Saller I en de kern Losser. Het gezellige winkelcentrum is gelegen op loopafstand. Wonen in de Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijke onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kunt u alle kanten op. Binnen 10-15 minuten bent u al in Oldenzaal of Enschede. De gemeente Losser streeft ook in de Saller II naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Het eerste plandeel is inmiddels afgerond met veel groen, wadi’s en fraaie woningen op ruime kavels.

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen die gelden vanaf 1-1-2021. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & luchtwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Straatman Makelaardij Teylersstraat 3
7581 AH Losser
053 - 536 90 00 Website E-mail
Nieuw Wonen Twente Boulevard 1945 20
7511 AE Enschede
085 - 273 23 77 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave