Toggle menu
descheg2.jpg

De Scheg, AMSTELVEEN

 
 
Ca. 600 woningen
Start verkoop: Q4 2021
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / AMSTELVEEN / De Scheg
 
 

Nieuwbouw in Amstelveen

Goed nieuws in Amstelveen! In het vierde kwartaal van 2021 verwacht bouwbedrijf Roosdom Tijhuis te starten met de verkoop van haar eerste nieuwbouwaanbod in de fonkelnieuwe wijk: de Scheg. In samenwerking met BPD Ontwikkeling en Syntrus Achmea ontwikkelen zij samen circa 600 huur- en koopwoningen in diverse types en prijsklassen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de benodigde stukken om de nieuwe wijk te kunnen realiseren. De Scheg wordt een duurzame woonwijk met meer dan 1300 woningen. De verwachting is dat in de eerste helft van 2021 het voorontwerp van het bestemmingsplan voor de wijk ter inzage wordt gelegd, waarna deze eind 2021 kan worden vastgesteld. De bouwplanontwikkeling zal eerste helft 2021 worden gestart en naar verwachting zullen in het vierde kwartaal van 2021 de eerste woningen in verkoop gaan. De Scheg is de laatste echte uitbreidingswijk van Amstelveen. Het doel is om een bijzonder woonmilieu te creëren met een Amstelveense identiteit. De wijk wordt energiezuinig en duurzaam en de openbare ruimte krijgt een groene identiteit met daarbinnen een centrale singel en een groene randzone.

» Lees meer informatie over de Scheg op amstelveen.nl

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door regelmatig deze website te bezoeken, de Facebookpagina te volgen en u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave