Toggle menu
descheg2.jpg

De Scheg, AMSTELVEEN

 
 
Ca. 800 woningen
Start verkoop: Q4 2022
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / AMSTELVEEN / De Scheg
 
 

Nieuwbouw in Amstelveen

In samenwerking met BPD Ontwikkeling en Syntrus Achmea ontwikkelen wij samen circa 800 huur- en koopwoningen in diverse types en prijsklassen. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen eind 2022.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de benodigde stukken om de nieuwe wijk te kunnen realiseren. De Scheg wordt een duurzame woonwijk met meer dan 1300 woningen. De verwachting is dat eind 2021 het voorontwerp van het bestemmingsplan voor de wijk ter inzage wordt gelegd. De bouwplanontwikkeling zal in de tweede helft van 2022 worden gestart en naar verwachting zullen in het vierde kwartaal van 2022 de eerste woningen in verkoop gaan.

In de Scheg West ontwikkelen wij:

  • Circa 550 ééngezinswoningen (verschillende afmetingen in zowel huur als koop)
  • Circa 150 twee-onder-één-kapwoningen (verschillende afmetingen in de koop)
  • Circa 50 vrijstaande woningen (in kaveluitgifte en projectmatig in de koop)
  • Circa 50 appartementen (in de huur)

De Scheg is de laatste echte uitbreidingswijk van Amstelveen. Het doel is om een bijzonder woonmilieu te creëren met een Amstelveense identiteit. De wijk wordt energiezuinig en duurzaam en de openbare ruimte krijgt een groene identiteit met daarbinnen een centrale singel en een groene randzone.

» Lees meer informatie over de Scheg op amstelveen.nl

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Amstelveen te volgen op Facebook. Op dit moment kunnen wij u nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is t.o.v. bovenstaande dan leest u dat op deze website en krijgt u een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken u om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze nog niet voorhanden is.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave