Toggle menu
Groene Grens 044 header.jpg

de Uitkijck, VEENENDAAL

 
 
32 koopwoningen
zéér duurzame woningen
Binnenkort beschikbaar
Home / Aanbod / VEENENDAAL / de Uitkijck
 
 

Fijn wonen in de groene grens

Goed nieuws in Veenendaal! Binnenkort start Roosdom Tijhuis met de verkoop van 32 koopwoningen in Veenendaal Oost, Veenderij. Aankomend langs het water is Veenderij mooi zichtbaar. De verschillende wooneilanden spiegelen in het water. Op de brug naar uw eigen eiland moet u toch altijd even kijken. Het is een plaatje. Die mooie houten steigertjes en vlonders. 's Avonds nog even wat drinken aan het water. Dat is toch het leven wat u wilt, wonen alsof u op vakantie bent.

Verkoop 32 koopwoningen

Het aanbod bestaat uit:

  • Woningtype Albatros
    5 vrijstaande woningen

  • Woningtype Valk
    12 twee-onder-een-kapwoningen

  • Woningtype Rietaak
    15 eengezinswoningen

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Stadsverwarming

Duurzaamheid staat centraal in Veenendaal-oost. Het verwarmen van de woningen en de gebouwen gaat dan ook op een duurzame manier. In de Uitkijck gebeurt dit door middel van een collectief duurzaam energiesysteem op basis van warmte/koudeopslag in de bodem, gecombineerd met een zogenaamde ‘warmtepomp’ en een ‘warmtekrachtcentrale’. De centrale zorgt voor de productie en levering van de warmte en koeling. U krijgt de warmte of koeling kant-en-klaar in huis.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Welkom in plan Veenderij

Plan Veenderij

Veenderij is het zuidelijk wijkdeel grenzend aan het centrale wijkdeel Buurtstede van Veenendaal-Oost. De ontwikkeling van Roosdom Tijhuis bestaat uit 32 koopwoningen op de wooneilanden H en I. Het deelplan kenmerkt zich door de fraaie ligging tegen De Groene Grens en is omringd door water. Ook sluit Veenderij aan op een bestaande woonwijk die goed bekend staat.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Veenendaal te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Bolthof Van den Top Maanderweg 70
6711 NG Ede
0318-628080 Website E-mail
Domicilie Makelaars Notaris Fischerstraat 24
6711 BD Ede
0318 - 69 35 02 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave