Toggle menu

de Uitkijck, VEENENDAAL

 
 
33koopwoningen
Start verkoop donderdag 20 mei
Zeer duurzaam
Home / Aanbod / VEENENDAAL / de Uitkijck
 
 

Fijn wonen in de groene grens

Roosdom Tijhuis start op donderdag 20 mei met de verkoop van 33 nieuwbouwwoningen in Veenendaal Oost, Veenderij. Aankomend langs het water is het nieuwbouwplan de Veenderij mooi zichtbaar. De verschillende wooneilanden spiegelen in het water. Op de brug naar uw eigen eiland moet u toch altijd even kijken. Het is een plaatje. Die mooie houten steigertjes en vlonders. 's Avonds nog even wat drinken aan het water. Dat is toch het leven wat u wilt, wonen alsof u op vakantie bent.

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie. Het aanbod bestaat uit de volgende woningmodellen:

 • Woningmodel Albatros
  5 vrijstaande woningen

 • Woningmodel Valk
  12 twee-onder-een-kapwoningen

 • Woningmodel Rietaak
  8 geschakelde eengezinswoningen

 • Woningmodel Kotter
  8 geschakelde eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden zeer compleet opgeleverd:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief stadsverwarming
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief dubbel glas in de complete woning
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen

Start verkoop

De verkoop van dit fraaie plan start op donderdag 20 mei. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment van de start verkoop hier online op onze projectwebsite. Tevens is de verkoopdocumentatie vanaf de start verkoop af te halen bij één van de verkopende makelaars, uitsluitend op afspraak.

Inschrijven voor woningmodel Albatros, Valk en Rietaak

Heeft u interesse in een woning? Inschrijven voor één van de fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk donderdag 27 mei, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven". Deze button vindt u op deze website gedurende de inschrijfperiode van donderdag 20 mei tot en met donderdag 27 mei, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Inschrijven voor woningmodel Kotter

Heeft u interesse in woningmodel Kotter? Inschrijven voor één van de fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk donderdag 27 mei, 12:00 uur middels het inschrijfformulier die op deze website te downloaden is gedurende de inschrijfperiode van donderdag 20 mei tot en met donderdag 27 mei 12:00 uur.

Let op: voor woningmodel Kotter gelden aanvullende eisen om hiervoor in aanmerking te komen:
 • Maximaal gezamelijk inkomen € 50.000,-
 • Zelfbewoning door de inschrijver is verplicht voor de eerste 2 jaar
 • De helft van deze woningen (4) zullen worden toegewezen aan kandidaten die een sociale huurwoning zullen achterlaten
 • Toetsing van bovenstaande eisen en toewijzing van de bouwnummers van woningmodel Kotter zullen door de gemeente worden uitgevoerd

 • Op en top duurzaam

  BENG: Klaar voor de toekomst

  BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

  Stadsverwarming

  Duurzaamheid staat centraal in Veenendaal-oost. De woningen in Veenendaal-oost zijn gasloos en daarmee klaar voor de toekomst. In de Uitkijck wordt uw woning duurzaam verwarmd en gekoeld via een collectief energiesysteem. Dit gebeurt vanuit het energiehuis. Warmte en koude worden opgeslagen in de bodem en met warmtepompen en een warmtekrachtcentrale via ondergrondse leidingen bij u thuis gebracht. DEVO staat voor Duurzame Energie Veenendaal-Oost en is de energieleverancier die dit verzorgd tot in de meterkast. Uw eigen verwarmingssysteem wordt hierop aangesloten. Omdat de woning gasloos is neemt de CO² uitstoot af. Daarnaast kunt u uw vloer niet alleen verwarmen in de winter, maar ook koelen in de zomer, waardoor je het hele jaar comfortabel woont.

  Financiële voordelen

  Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

  Welkom in plan Veenderij

  Plan Veenderij

  Veenderij is het zuidelijk wijkdeel grenzend aan het centrale wijkdeel Buurtstede van Veenendaal-Oost. De ontwikkeling van Roosdom Tijhuis bestaat uit 33 koopwoningen op de wooneilanden H en I. Het deelplan kenmerkt zich door de fraaie ligging tegen De Groene Grens en is omringd door water. Ook sluit Veenderij aan op een bestaande woonwijk die goed bekend staat.

  Blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Veenendaal te volgen op Facebook.

  Fotoalbum
   
   

  Locatie van dit project

  Verkoop en informatie

  Bolthof Van den Top Maanderweg 70
  6711 NG Ede
  0318-628080 Website E-mail
  Domicilie Makelaars Notaris Fischerstraat 24
  6711 BD Ede
  0318 - 69 35 02 Website E-mail
  slider-vr2
  Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
  Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
  vakmanschap
  De bouw van uw woning

  Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

  Bouwproces
  block-bouwvakker-1
  Over Roosdom Tijhuis

  Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

  Over ons
  kopersmetiwan
  Woonkwaliteit

  Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

  Woonkwaliteit

  Projecten in de buurt

  Zoek naar een project

  Kaartweergave