Toggle menu

De Wingerd, APELDOORN

 
 
12 woningen
Uitverkocht
Kopers gefeliciteerd!
Home / Aanbod / APELDOORN / De Wingerd
 
 

12 woningen in plan de Wingerd 

Fijn wonen in Apeldoorn

Goed nieuws in Apeldoorn! Alle 12 woningen in plan de Wingerd zijn verkocht. Plan De Wingerd ligt in het zuidelijk deel van Zuidbroek. Het groene karakter van de omgeving is als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van deze sfeervolle woonbuurt.

Het aanbod bestond uit:

  • Woningtype Parckzicht (5,70 m x 10,14 m)
    12 eengezinswoningen

De woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief HR+++ glas in de complete woning
  • Inclusief zonnepanelen
  • Gasloos wonen (stadsverwarming)
  • Zéér duurzaam (EPC 0)
  • Prachtige ligging met een vrij uitzicht

DE WINGERD

Roosdom Tijhuis in plan de Wingerd

De Wingerd is een zeer mooi plan aan de noordoostzijde van Apeldoorn en is onderdeel van de jonge en frisse wijk Zuidbroek. Zuidbroek is in de afgelopen jaren een bijzondere wijk geworden voor wonen en werken. Je vindt er veel ruimte, water en groen. Binnen 5 minuten fiets je naar Kristal, een multifunctionele locatie met een supermarkt, een tandarts, een school, een kinderopvang, een brasserie, een zwembad en verschillende sportzalen.

Roosdom Tijhuis bouwt hier in totaal 12 eengezinswoningen bestaande uit vier hoekwoningen en acht tussenwoningen. De energiezuinige woningen, EPC 0, hebben een prachtige ligging met vrij uitzicht. De kavels van de woningen variëren tussen de circa 151 m2 en de 175 m2.

OP EN TOP DUURZAAM

EPC 0: KLAAR VOOR DE TOEKOMST

EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie uw woning heeft en hoe minder energie uw woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Apeldoorn te volgen op Facebook.

Kavelkaart voor dit project

 
 

Verkoop en informatie

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn Roggestraat 167
7311 CC Apeldoorn
055 5 777 107 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave