Toggle menu

Groenoord

Esse Zoom - De Lanen 2, NIEUWERKERK A/D IJSSEL

 
 
4 woningen
Nog 3 beschikbaar Waarvan 1 onder optie
€ 559.940,- tot € 574.950,-
Home / Aanbod / NIEUWERKERK A/D IJSSEL / Esse Zoom - De Lanen 2 / Groenoord
 
 

Royale en duurzame woningen

Type Groenoord is een royale halfvrijstaande woning met een afmeting van 6,24 meter breed en 10,74 meter diep. De woningen hebben een straatgerichte woonkamer en de keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De kavels zijn prachtig gelegen aan het park en hebben een oppervlakte van circa 262 m2. Het woonoppervlakte van deze woningen varieert tussen de 145 m2 en 150 m2. Daarnaast worden de woningen compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk, vloerverwarming op de begane grond en op de verdieping, zonnepanelen, een keukencheque en een fraaie aangebouwde garage. Kijkt u snel verder naar de verdere mogelijkheden!

De 4 twee-onder-één-kap woningen type Groenoord worden zéér compleet opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet
  • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping
  • Inclusief zonnepanelen
  • Super duurzaam: EPC 0!
  • Gasloze woning inclusief warmtepomp
  • Fraaie ligging naast een parkje

Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst

Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Inclusief zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Downloads Fotoalbum

Kavelkaart & Prijslijst voor dit woningtype

Nr. Woningtype Model Kavelopp. Woonopp. Inhoud Prijs V.O.N. Status
01 Groenoord Twee-onder-één-kap 262 m² 146 m² 603 m³ € 574.950,- Onder optie
02 Groenoord Twee-onder-één-kap 262 m² 146 m² 597 m³ - Verkocht
03 Groenoord Twee-onder-één-kap 262 m² 146 m² 597 m³ € 559.940,- Te koop
04 Groenoord Twee-onder-één-kap 262 m² 146 m² 597 m³ € 559.940,- Te koop
 
 
 

Verkoop en informatie

Van Herk Makelaardij Fluiterlaan 421
2903 HN Capelle aan den IJssel
010 2582900 Website E-mail
Scheele Makelaars Raadhuisplein 25-26
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
0180 315 544 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave