Toggle menu

Groenpoort, VEENENDAAL

 
 
ca. 30 woningen & 48 appartementen
Start verkoop: medio 2023
Energieneutraal wonen
Home / Aanbod / VEENENDAAL / Groenpoort
 
 

Nieuwbouw in Veenendaal

Goed nieuws in Veenendaal! De voorbereidingen voor nieuwbouw in Groenpoort, het noordelijk en laatste wijkdeel van Veenendaal-Oost, wordt binnenkort opgestart. Hier staat groen centraal in al haar facetten. Groenpoort kenmerkt zich door een natuurrijk, ontspannen karakter met een divers woonprogramma.

Groenpoort bestaat uit zes buurten met aansprekende 'groene namen'. Door de subtiele kromming in de straten onstaat een afwisselend en aangenaam straatbeeld. In 'Het Veense Hout' en 'De Tuinen' gaat Roosdom circa 30 woningen en 48 appartementen ontwikkelen.

Hoogwaardig groen is op ieder niveau van het plan te beleven: van de lage hagen langs de voortuinen tot de groenverbinding met aangrenzend natuurgebied 'De Groene Grens'. De groenbeleving vindt plaats op niveau van de gekromde singel, de groene buffers en de groene brinkjes. Vanaf het voorjaar van 2023 wordt van zuid naar noord gestart met het gefaseerd bouwrijp maken van Groenpoort. Later in 2023 verwacht Roosdom Tijhuis met het eerste project in verkoop te gaan.

Blijf op de hoogte

Wil je deze nieuwbouwprojecten niet missen? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en door de pagina Nieuwbouw Veenendaal te gaan volgen op Facebook.

Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.


Groenpoort

Ga voor meer informatie over Groenpoort naar de gebiedswebsite Veenendaal Oost Groenpoort.

Locatie van dit project

 
 

Verkoop en informatie

Bolthof Van den Top Maanderweg 70
6711 NG Ede
0318-628080 Website E-mail
Domicilie Makelaars Notaris Fischerstraat 24
6711 BD Ede
0318-693502 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave