Toggle menu
impressie-ontwerp.jpg

Heren aan de Haven, HELLEVOETSLUIS

 
 
12 stadsvilla's
In ontwikkeling
Zéér duurzaam! 
Home / Aanbod / HELLEVOETSLUIS / Heren aan de Haven
 
 

12 royale geschakelde stadsvilla's

Binnenkort in verkoop in plan Heren aan de Haven te Hellevoetsluis

Zoekt u een prachtige en royale nieuwbouwwoning in Hellevoetsluis met een uitzicht om van te dromen? Dan hebben wij goed nieuws! Op dit moment is Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis in ontwikkeling met plan Heren aan de Haven te Hellevoetsluis.

Het aanbod zal 12 fraaie geschakelde stadsvilla’s bevatten. Wij hopen u zo spoedig mogelijk te voorzien van meer informatie. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Like dan Nieuwbouw Hellevoetsluis op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Hellevoetsluis

Het water en Hellevoetsluis zijn vanouds met elkaar verbonden. Dankzij de gunstige en strategische ligging aan het Haringvliet werd Hellevoetsluis in het begin van de 17e eeuw een thuishaven voor de Hollandse oorlogsvloot. Een haven die later steeds meer werd versterkt, waardoor de unieke combinatie van vestingstad en oorlogshaven ontstond. Admiraals, de Ruyter, Tromp en Piet Hein hebben er hun thuishaven gehad.

In de jaren 70 werd Hellevoetsluis aangewezen als groeikern, om uit te groeien tot tweede woonstad op Voorne-Putten. Hellevoetsluis kreeg veel nieuwe inwoners. Vooral mensen die elders werken zoals in het Europoort-Botlekgebied en Rotterdam, maar die door de goede verbinding kozen voor de rust en ruimte van Hellevoetsluis. Sinds die tijd zijn er veel nieuwe ruim opgezette wijken ontstaan, middenin het groen en dichtbij het water, een heerlijk schoon woon- en recreatieklimaat! Met de groei van het aantal inwoners, groeide ook het aanbod aan voorzieningen in Hellevoetsluis. Met een modern winkelcentrum, een zwembad, watersport, vele sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden is Hellevoetsluis uitgegroeid tot een levendige vestingstad aan het Haringvliet.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

slider-vr
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
woonwensen
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Veelgestelde vragen

 
 
Staat uw vraag er niet tussen?
Neem contact op
Ik heb interesse in een woning, wat moet ik nu doen?

De verkoop van het woningaanbod verloopt via de makelaar. De geselecteerde makelaars voor dit project kunt u vinden op de projectpagina en de woningtypepagina's. 

Kan ik hier ook terecht voor huurwoningen?

Het woningaanbod op deze website gaat alleen over koopwoningen. 

Wanneer worden de verkoopprijzen bekend gemaakt?

De definitieve prijzen van het woningaanbod worden bekend gemaakt vanaf de start van de verkoop. 

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave