Toggle menu

Het Kruimeltje, RIJSSEN

 
 
5 ééngezinswoingen
start verkoop: Q2 2022
Locatie Zeven Peggenweg
Home / Aanbod / RIJSSEN / Het Kruimeltje
 
 

Fijn wonen in Rijssen

Op de huidige locatie van kinderopvang Het Kruimeltje

Goed nieuws in Rijssen. Op de locatie van kinderopvang het Kruimeltje zullen 5 geschakelde ééngezinswoningen gerealiseerd worden.

Met ingang van schooljaar 2022-2023 maakt het Kruimeltje naar verwachting geen gebruik meer van het gebouw aan de Zeven Peggenweg. Zij zijn bezig met nieuwbouw aan de Eikenlaan. Als de nieuwbouw aan de Eikenlaan voorspoedig verloopt, zullen ze eind juli 2022 het huurcontract bij de gemeente opzeggen. De locatie komt dan vrij voor deze nieuwe ontwikkeling met woningen. De ontwikkeling voor de geschakelde eengezinswoningen is reeds gestart en de woningen zullen naar verwachting in het 2e kwartaal van 2022 in verkoop gaan.

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Gasloos wonen met individuele warmtepomp
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
  • Super duurzaam conform de allernieuwste BENG-eisen
  • Kenmerkend voor de woningen zijn de zéér royale en diepe achtertuinen

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente bij sommige geldverstrekkers. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van (vaak) ruimere leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Rijssen te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave