Toggle menu
shutterstock_424857781.jpg

Hiddinkdijk, HENGELO (GLD)

 
 
40-60 woningen
Prachtig wonen in Hengelo
Super duurzaam
Home / Aanbod / HENGELO (GLD) / Hiddinkdijk
 
 

Heerlijk wonen in Hiddinkdijk

De gemeente Bronckhorst heeft de locatie “Hiddinkdijk” aan de noordzijde van de Regelinklaan aangewezen als locatie voor de uitbreiding van Hengelo in de komende jaren.

De eigenaren van de locatie (Van Wanrooij Grondbank en Roosdom Tijhuis Grondontwikkeling) overleggen momenteel met de gemeente over het programma, de planning etc.. Er komen circa 70 woningen in diverse typen. De gemeente bereidt momenteel een uitgangspuntennotitie voor en binnenkort zal gestart worden met de eerste stedenbouwkundige verkenning. Er is daarom nu nog niet veel informatie voorhanden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Hengelo GD te volgen op Facebook. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave