Toggle menu

Hof van Borne fase 3, BORNE

 
 
17 woningen
Start verkoop: woensdag 14 september
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / BORNE / Hof van Borne fase 3
 
 
Het plangebied De woningen Inschrijven Duurzaamheid Financiering Contact

Borne

Borne is een mooi en oud dorp in Twente dat bekend staat om haar aandacht voor kunst en cultuur. Liefhebbers kunnen terecht in de mooie galerieën of genieten van het uitgebreide culturele programma. Het heeft een gezellig centrum volop leuke winkels, cafés, terrassen en restaurants. Verder zijn er veel sportaccommodaties, variërend van verschillende sportparken, tennis- en squashbanen tot een overdekt zwembad. Ook zijn er het hele jaar door leuke evenementen en festivals waar je gezellig met vrienden of familie kunt genieten.

Bornsche Maten

Hof van Borne is gelegen in deelplan Eschwonen in de Bornsche Maten. De wijk ligt aan de rand van Borne vlakbij bos, natuur en de Bornsche Beek. Met de fiets ben je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Borne of in het Bornsche Beekpark. Met de auto rij je binnen een paar minuten naar diverse uitvalswegen zoals de A1 en A35 en op vijf minuten lopen is een basisschool en kinderopvang. Ook is er een mooi wijkgebouw met sporthal waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Euverman en Nuyts Grotestraat 144
7622 GP Borne
(074) 266 23 00 Website E-mail
Leverink + Assen Demmersweg 3-13
7556 BN Hengelo OV
0742503434 Website E-mail
Nieuw Wonen Twente Burgemeester Jansenplein 30
7551 ED Hengelo (OV)
085 - 273 23 77 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave