Toggle menu

Hoflanen fase 3, RIJSWIJK

 
 
35 woningen
Start verkoop: woensdag 31 maart
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / RIJSWIJK / Hoflanen fase 3
 
 

Fijn wonen in Hoflanen

RijswijkBuiten, een moderne duurzame woonwijk voor de 21e eeuw
Met de ontwikkeling van de nieuwe duurzame woonwijk, gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft, is het voorheen zo kenmerkende glastuinbouwgebied Sion en deels ’t Haantje getransformeerd tot een nieuw stadsdeel van Rijswijk. In 2013 werd de eerste paal geslagen en is gestart met de ontwikkeling van de wijk. Verdeeld over de deelgebieden Sion, Parkrijk en Pasgeld worden tot 2026 ruim 3500 nieuwe duurzame woningen gerealiseerd. Alle woningen, en zo ook de woningen in Hoflanen, worden in lijn met de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen, zonder gasaansluiting, gebouwd en hebben een hoge energieprestatie. Ook bij de inrichting van het openbaar gebied is toekomstbestendig, met aandacht voor klimaatadaptatie,, diversiteit in groen, aandacht voor natuurlijke materialen en waterdoorlatendheid.

Het eerste aanbod van Roosdom Tijhuis bestaat uit 35 gasloze woningen:

 • Woningmodel Meesters aan de Lanen
  5 eengezinswoningen

 • Woningmodel Dames in het Hof
  30 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden hier gebouwd en zeer compleet opgeleverd:

 • Inclusief complete keuken
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste en tweede verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Inclusief bodemwarmtepomp
 • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

Start verkoop

De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 31 maart. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment van de start verkoop hier online op onze projectwebsite.

Heeft u interesse in een woning? Inschrijven voor één van deze fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 7 april, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven". Deze button vindt u op deze website gedurende de inschrijfperiode van woensdag 31 maart tot en met woensdag 7 april, 12:00 uur.
Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos, de allereerste gasloze woningen van Roosdom Tijhuis in Doetinchem! Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Olsthoorn Makelaars Santiagosingel 1
2548 HN Den Haag
070-3084656 Website E-mail
Frisia Makelaars Javastraat 1A
2585 AA Den Haag
070-3420101 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave