Toggle menu

Keizershof, EDE

 
 
18 woningen
Start verkoop: 28 mei
Prachtige locatie!
Home / Aanbod / EDE / Keizershof
 
 

Vorstelijk wonen in Keizershof, Kernhem

Start verkoop 18 woningen: 28 mei

Goed nieuws in Ede! Op dinsdag 28 mei gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met het Keizershof (scherf 14). Het aanbod bevat 2 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één-kap woningen, 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen en wordt zeer compleet aangeboden: 

  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief berging
  • Zéér ruime woningen en kavels
  • Gasloos (stadsverwarming)
  • Wonen op de mooiste plek van Kernhem:
 

Van 19:00 uur tot 20:00 uur bent u van harte welkom bij Klein Zwitserland (Lunterseweg 44), daar staan de teams van Domicilie Makelaars en Bolthof van den Top Makelaardij u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, afmetingen en prijzen. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. 

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u tevens alle informatie op deze projectwebsite. Daarnaast kunt u zich tot dinsdag 4 juni, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen. 

Graag tot dinsdag 28 mei!

Plan Kernhem

Kernhem, de jongste woonwijk van Ede, groeit door. Gelegen op het kruispunt van bos, landschap en stedelijke voorzieningen. Net als het al bestaande deel van Kernhem, wordt straks ook het nieuwe deel van de wijk op een duurzame wijze gerealiseerd. In alle opzichten. Om te beginnen krijgt het al aanwezige groen net als in het bestaande deel van Kernhem een prominente rol. Zo komen nieuwe bewoners niet in een kale nieuwbouwwijk te wonen, maar in geborgen straten en hoven met volwassen bomen en struiken. Wel de lusten, niet de lasten van een nieuwbouwwijk. Duurzaamheid krijgt binnen Kernhem ook vorm door de gerealiseerde autoluwte en door initiatieven zoals het scheiden van regen en afvalwater. In combinatie met uitstekend geïsoleerde woningen met een duurzame warmtevoorziening is het er goed wonen met lage energielasten.

De omgeving

Ede is in 2017 uitgeroepen tot gelukkigste stad van Nederland. Dat is niet voor niks: de aanwezigheid van talrijke voorzieningen maakt wonen in Ede zeer aantrekkelijk. Met 350 ondernemingen waarvan circa 75 horecabedrijven is het centrum van Ede het meest diverse stadshart in de regio. Ook de ligging in de Food-Valley draagt hier aan bij. In voor een gezellig feestje? Wat dat betreft staat Ede ook zeker niet stil. Denk bijvoorbeeld aan de Heideweek. De Heideweek is een feestweek en één van de grootste evenementen van Gelderland. Tijdens de bloeitijd van de heide vinden er verspreidt over alle dorpen in de gemeente Ede meer dan 70 evenementen plaats. Naast de vele mogelijkheden om heerlijk te shoppen en leuke evenementen te bezoeken kenmerkt Ede zich vooral door een verscheidenheid aan landschappen. Door de situering op de grens van Veluwse stuwwallen vindt u er bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Deze gebieden worden ook wel de kroonjuwelen van Ede genoemd. In de gemeente Ede liggen natuurgebieden die nationale en zelfs internationale faam genieten. Denk bijvoorbeeld aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Domicilie Makelaars Notaris Fischerstraat 24
6711 BD Ede
0318-693502 Website E-mail
Bolthof Van den Top Maanderweg 70
6711 NG Ede
0318-628080 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave