Toggle menu

Kernhem Scherf 4a, EDE

 
 
14 woningen
Uitverkocht
Kopers gefeliciteerd!
Home / Aanbod / EDE / Kernhem Scherf 4a
 
 

Kernhem Scherf 4A

Kernhem, de jongste woonwijk van Ede, groeit door. Gelegen op het kruispunt van bos, landschap en stedelijke voorzieningen. Net als het al bestaande deel van Kernhem, wordt straks ook het nieuwe deel van de wijk op een duurzame wijze gerealiseerd. In alle opzichten. Om te beginnen krijgt het al aanwezige groen net als in het bestaande deel van Kernhem een prominente rol. Zo komen nieuwe bewoners niet in een kale nieuwbouwwijk te wonen, maar in geborgen straten en hoven met volwassen bomen en struiken. Wel de lusten, niet de lasten van een nieuwbouwwijk. Duurzaamheid krijgt binnen Kernhem ook vorm door de gerealiseerde autoluwte en door initiatieven zoals het scheiden van regen en afvalwater. In combinatie met uitstekend geïsoleerde woningen met een duurzame warmtevoorziening is het er goed wonen met lage energielasten.

Kernhem Scherf 4A

Goed nieuws in Ede. Alle 14 woningen in plan Kernhem Scherf 4A in Ede zijn verkocht.

Het aanbod bestond uit 14 gasloze woningen:

 • Woningmodel Seigneur
  6 twee-onder-één-kapwoningen

 • Woningmodel Prestige
  8 eengezinswoningen

 • Let op: voor de tussenwoningen van woningmodel Prestige geldt een aanvullende eis om hiervoor in aanmerking te komen:

 • Maximaal gezamelijk inkomen € 50.000,-

 • Bij verkoop van de woning geldt voor de eerste 10 jaar een zogenaamd anti-speculatiebeding. Dit betekent dat wanneer de woning binnen 10 jaar wordt doorverkocht, de gemeente Ede meedeelt in de eventuele meerwaarde (verschil tussen de taxatiewaarde bij start verkoop en de verkoopprijs). Voor het eerste jaar (na datum eerste bewoning) geldt dat voor de volledige 100%. Voor het tweede jaar geldt 90%, het derde jaar 80% en zo verder. Bovendien geldt dat de koper, voor in ieder geval de eerste 10 jaar de verplichting heeft er zelf te gaan wonen.

  Mocht er een woning voor jou gereserveerd worden op basis van bovenstaande eisen (dus als je wordt toegewezen). Dan wordt je verzocht om binnen 10 werkdagen nadat we jou op de hoogte hebben gebracht van de reservering (10 januari 2022), de volgende aanvullende gegevens aan te leveren:

 • Een jaaropgave van 2020 inclusief een loonstrook van maximaal 2 maanden oud
 • Een belastingverklaring (IB60) van 2020
 • Werkgeversverklaring(en)
 • Legitimatiebewijs
 • Toetsing van bovenstaande stukken zal door de gemeente worden uitgevoerd. Indien je daadwerkelijk voldoet aan alle eisen wordt de reservering omgezet in een optie en kun je overgaan tot aankoop van de woning.

 • Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

  • Inclusief keukencheque 
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Gasloos wonen dm.v. stadsverwarming
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen
  • Geschakelde woningen aan de rand van de wijk of aan een groenzone
  • Twee-onder-een-kapwoningen met zeer royale maatvoering

  De Kroon

  In het eerste kwartaal van 2022 gaan wij ook in verkoop met 33 woningen in plan De Kroon. Zie onderstaande button voor meer informatie.

  Bekijk het aanbod van De Kroon


  Op en top duurzaam

  BENG: Klaar voor de toekomst

  BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen.

  Financiële voordelen

  Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer je van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij jouw hypotheekverstrekker.

  Rabobank helpt jou bij de financiële check

  De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in Kernhem Scherf 4A? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

  Hoe werkt het?

  De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

  De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank, Tanja van Tebberen, Els Geuzendam en Pieter IJdo, zijn nauw betrokken bij het project Kernhem Scherf 4A. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Kernhem Scherf 4A. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina.

  Energiezuinig en duurzaam wonen

  De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Kernhem Scherf 4A? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

  Groenverklaring

  In sommige gevallen is het mogelijk de woningen extra te verduurzamen zodat deze in aanmerking komen voor de Groenverklaring die door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verstrekt wordt. In overleg met de kopersbegeleider van dit project kun jij bekijken of jij de woning extra wilt verduurzamen om in aanmerking te komen voor de Groenverklaring. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Rabo Groenhypotheek. Rabo Groenhypotheek.

  Neem contact op met één van de adviseurs

  Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in Kernhem Scherf 4A. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs, Tanja van Tebberen, Els Geuzendam en Pieter IJdo, of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button jouw financiële check digitaal aan!

  Financiële check


  Blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Ede te volgen op Facebook.

  Kavelkaart & Prijslijst voor dit project

  Nr. Woningmodel Woningtype Kavelopp. Woonopp. Inhoud Prijs V.O.N. Status
  1 Seigneur Twee-onder-één-kap 277 m² 152 m² 626 m³ - Verkocht
  2 Seigneur Twee-onder-één-kap 265 m² 166 m² 674 m³ - Verkocht
  3 Seigneur Twee-onder-één-kap 265 m² 166 m² 674 m³ - Verkocht
  4 Seigneur Twee-onder-één-kap 265 m² 152 m² 626 m³ - Verkocht
  5 Seigneur Twee-onder-één-kap 243 m² 152 m² 626 m³ - Verkocht
  6 Seigneur Twee-onder-één-kap 243 m² 166 m² 674 m³ - Verkocht
  18 Prestige Hoekwoning 198 m² 128 m² 474 m³ - Verkocht
  19 Prestige Tussenwoning 96 m² 60 m² 280 m³ - Verkocht
  20 Prestige Tussenwoning 96 m² 60 m² 280 m³ - Verkocht
  21 Prestige Tussenwoning 96 m² 60 m² 280 m³ - Verkocht
  22 Prestige Tussenwoning 96 m² 60 m² 280 m³ - Verkocht
  23 Prestige Tussenwoning 96 m² 60 m² 280 m³ - Verkocht
  24 Prestige Tussenwoning 96 m² 60 m² 280 m³ - Verkocht
  25 Prestige Hoekwoning 198 m² 128 m² 474 m³ - Verkocht
   
   

  Verkoop en informatie

  Bolthof Van den Top Maanderweg 70
  6711 NG Ede
  0318-628080 Website E-mail
  Domicilie Makelaars Notaris Fischerstraat 24
  6711 BD Ede
  0318 - 69 35 02 Website E-mail

  Woningmodellen in dit project

  Prestige Hoekwoning, Tussenwoning Uitverkocht Bekijk
  Seigneur Twee-onder-één-kap Uitverkocht Bekijk
  slider-vr2
  Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
  Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
  vakmanschap
  De bouw van uw woning

  Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

  Bouwproces
  block-bouwvakker-1
  Over Roosdom Tijhuis

  Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

  Over ons
  kopersmetiwan
  Woonkwaliteit

  Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

  Woonkwaliteit

  Projecten in de buurt

  Zoek naar een project

  Kaartweergave