Toggle menu
vogelvlucht scherf 4a .jpg

Kernhem Scherf 4a, EDE

 
 
14 woningen
Start verkoop: woensdag 22 december
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / EDE / Kernhem Scherf 4a
 
 

Kernhem Scherf 4A

Kernhem, de jongste woonwijk van Ede, groeit door. Gelegen op het kruispunt van bos, landschap en stedelijke voorzieningen. Net als het al bestaande deel van Kernhem, wordt straks ook het nieuwe deel van de wijk op een duurzame wijze gerealiseerd. In alle opzichten. Om te beginnen krijgt het al aanwezige groen net als in het bestaande deel van Kernhem een prominente rol. Zo komen nieuwe bewoners niet in een kale nieuwbouwwijk te wonen, maar in geborgen straten en hoven met volwassen bomen en struiken. Wel de lusten, niet de lasten van een nieuwbouwwijk. Duurzaamheid krijgt binnen Kernhem ook vorm door de gerealiseerde autoluwte en door initiatieven zoals het scheiden van regen en afvalwater. In combinatie met uitstekend geïsoleerde woningen met een duurzame warmtevoorziening is het er goed wonen met lage energielasten.

Kernhem Scherf 4A

Goed nieuws in Ede. Op woensdag 22 december gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 14 woningen in plan Kernhem Scherf 4A te Ede.

Het aanbod bestaat uit 14 gasloze woningen:

 • Woningmodel Seigneur
  6 twee-onder-een-kapwoningen

 • Woningmodel Prestige
  8 eengezinswoningen

 • Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

  • Inclusief keukencheque 
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Gasloos wonen dm.v. stadsverwarming
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen
  • Geschakelde woningen aan de rand van de wijk of aan een groenzone
  • Twee-onder-een-kapwoningen met zeer royale maatvoering

  Start verkoop: woensdag 22 december 2021

  De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 22 december. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop online op onze projectwebsite. Heeft u interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 5 januari, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven" welke tijdens de inschrijftermijn op deze website te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.


  In het eerste kwartaal van 2022 gaan wij ook in verkoop met 33 woningen in Ede Kernhem Scherf 2. Zie onderstaande button voor meer informatie.

  Bekijk het aanbod van Scherf 2

  Op en top duurzaam

  BENG: Klaar voor de toekomst

  BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen.

  Financiële voordelen

  Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

  Blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Ede te volgen op Facebook.

  Fotoalbum
   
   

  Locatie van dit project

  Verkoop en informatie

  Bolthof Van den Top Maanderweg 70
  6711 NG Ede
  0318-628080 Website E-mail
  Domicilie Makelaars Notaris Fischerstraat 24
  6711 BD Ede
  0318 - 69 35 02 Website E-mail
  slider-vr2
  Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
  Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
  vakmanschap
  De bouw van uw woning

  Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

  Bouwproces
  block-bouwvakker-1
  Over Roosdom Tijhuis

  Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

  Over ons
  kopersmetiwan
  Woonkwaliteit

  Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

  Woonkwaliteit

  Projecten in de buurt

  Zoek naar een project

  Kaartweergave