Toggle menu
impressie-kavelverkoop.jpg

Loilseveld, DIDAM

 
 
Home / Aanbod / DIDAM / Loilseveld
 
 

Didam

U droomt van een mooie, comfortabele woning. Een fraaie plek met alle ruimte voor u en uw gezin. U fantaseert over wonen in een groene en leefbare omgeving, een plaats waar u zich thuis voelt. Dan is wonen in het Loilseveld in Didam de plek voor u. Didam is gelegen in de gemeente Montferland. De gemeente Montferland ligt in Gelderland, direct aan de Duitse grens. ’s Heerenberg en Didam zijn de levendige centra van de regio. Grotere plaatsen in de omgeving zijn Doetinchem (15 km) en Arnhem (30 km). Het dorp heeft een gezellig en goed bereikbaar centrum met een gevarieerd aanbod van speciaalzaken, diensten, supermarkten en bekende warenhuizen. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid, zijn er gastvrije horecagelegenheden en biedt de mooie, landelijke omgeving volop mogelijkheden tot recreatie. Didam heeft een rijk verenigingsleven, diverse sportcentra, een filmhuis, een zwembad en een treinstation.

Loilseveld

Het plangebied ligt ten oosten van de kern Didam en grenst aan de dorpsrand. Het gebied bestaat uit kleinschalige landbouw en natuur. Rondom en in het plangebied komen weinig beplantingselementen voor. Uitgangspunt voor de ontwikkeling was de realisatie van een landschappelijke dorpsrand, zodat het dorp op een fraaie manier wordt afgerond. Kenmerkend voor het ontwerp is de zelfstandige en bijna geheel symmetrische opzet. De woonwijk ligt als een zelfstandige enclave midden in het landschap en staat los van de bestaande bebouwing van Didam. Hierdoor ontstaat een geleidelijke en groene overgang van de bebouwing naar het landschap.

De opzet van de wijk is sterk introvert. De woningen staan met de rug naar het landschap. De achterkanten zijn omgeven door groen en worden begrensd door een strakke haag. In tegenstelling tot de informele en losse, landschappelijke opzet aan de buitenkant is voor de binnenkant gekozen voor een formele en meer stenige benadering. Het contrast tussen binnen en buiten is zo duidelijk aanwezig. Centraal in de wijk zijn de woningen gegroepeerd rondom een rechthoekig plein. Doordat de wijk is omgeven door een landschappelijk gebied, is er veel rust en privacy voor de bewoners. Om de privacy aan de achterkant van de woningen zo veel mogelijk te waarborgen, wordt er achter de haag een zone ingericht met grassen en veldbloemen. De randen van het plan krijgen een groene en informele inrichting, terwijl de binnenkant een formele en strakke inrichting krijgt. Het plein wordt benadrukt door een iets verhoogde ligging en een strakke rij bomen die elk jaargetijde een andere kleur hebben.

Loilseveld biedt u de kans om uw eigen unieke droomvilla te realiseren. Hiervoor kunt u één van de zes bouwkavels kiezen in de ruime opzet van het plangebied. Er worden zowel bouwkavels voor vrijstaande als halfvrijstaande huizen aangeboden.

Downloads Fotoalbum

Kavelkaart & Prijslijst voor dit project

Nr. Woningtype Model Kavelopp. Woonopp. Inhoud Prijs V.O.N. Status
10 Bouwkavel Bouwkavel 720 m² - - € 197.500,- Te koop

Verkoop en informatie

Mom-Joosten Makelaars Wilhelminastraat 39
6942 BJ Didam
0316-296444 Website E-mail

Woningtypes in dit project

Bouwkavel Bouwkavel Nog 1 beschikbaar Bekijk
 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave