Toggle menu
Impressie 5053.jpg

Lombok-Zuid, EERBEEK

 
 
28 woningen
Start verkoop: 7 juli 2020
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / EERBEEK / Lombok-Zuid
 
 

Fijn wonen in Lombok-Zuid

Nieuwe fase in ontwikkeling

Na de succesvolle verkoop in plan Lombok-Zuid, start Roosdom Tijhuis op dinsdag 7 juli met de verkoop van een deel van de nieuwe fase in dit plan.

Start verkoop dinsdag 7 juli:

 • Woningtype Groenzicht
 • 8 eengezinswoningen

Start verkoop Q3 2020:

 • Woningtype Hofbroeder
 • 16 twee-onder-een-kapwoningen

 • Woningtype Buytenhof
 • 4 twee-onder-een-kapwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond

De woningen worden op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Gasloos wonen (bodemwarmtepomp)
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Inclusief vloerverwarming op begane grond en verdieping
 • Duurzaam en energiezuinig
 • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

start verkoop type Groenzicht: 7 juli

De verkoop van woningtype Groenzicht start op dinsdag 7 juli. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er gekozen voor een inloop bij de makelaar. U kunt vanaf dinsdag 7 juli de verkoopdocumentatie afhalen tijdens kantooruren. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd bij de informatieverstrekking. Inschrijven voor één van deze woningen kan tot uiterlijk maandag 20 juli, 12:00 uur bij de makelaar. Daarna zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

360° Virtual Reality Tour

Wilt u alvast een wandeling maken langs het prachtige woningaanbod? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour beleeft u een levensechte impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril Veel plezier!

Bekijk de 360° tour

Op en top duurzaam

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Financieel advies

Sparren over de financieringsmogelijkheden van uw toekomstige woning? Bel of app Jeroen van Rabobank Apeldoorn en omgeving op 06 30 59 90 33. Wilt u liever een vrijblijvend oriënterend gesprek plannen? Mail naar financieeladvies.apeldoorn@rabobank.nl of bel 055 578 49 11. Onze adviseurs van de Rabobank staan voor u klaar!

Ga voor meer informatie naar rabobank.nl/hypotheek. Benieuwd naar onze pluspunten? Bekijk ze hier: rabobank.nl/10pluspunten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Eerbeek te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Best Living Stuijvenburchstraat 70
6961 CW Eerbeek
0313 65 11 99 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave