Toggle menu

Lombok-Zuid, EERBEEK

 
 
56 woningen
Voorverkoop: 5 juli
Start verkoop: 28 augustus
Home / Aanbod / EERBEEK / Lombok-Zuid
 
 

Fase 1

De eerste verkoopfase van Roosdom Tijhuis in Lombok-Zuid bevat 56 woningen, bestaande uit:

  • 48 rijwoningen
  • 4 twee-onder-één-kap woningen
  • 4 vrijstaande woningen 

Voorverkoop fase 1: 5 juli

Nieuwbouwliefhebbers opgelet! Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning in plan Lombok-Zuid te Eerbeek? Dan bent op donderdag 5 juli van harte welkom bij de voorverkoop van bouwbedrijf Roosdom Tijhuis! 

 De officiële start van de verkoop zal plaatsvinden op dinsdag 28 augustus, maar in verband met de zomervakantie zal er eerst een voorverkoopavond plaatsvinden waarbij onder andere de woningtypes, de ligging van de bouwkavels en een indicatie van de verkoopprijzen wordt gepresenteerd. Van 18:30 uur tot 20:00 uur bent u van harte welkom bij Restaurant Grand Café De Korenmolen (Kanaalweg 3). Daar staan de teams van Best Living NVM Makelaars Eerbeek en Roosdom Tijhuis u graag te woord. Nadat u een goede indruk heeft gekregen van het aanbod tijdens de voorverkoopavond kunt u goed voorbereid op vakantie gaan en zien wij u graag terug op dinsdag 28 augustus tijdens de officiële start van de verkoop. Vanaf dan wordt ook de documentatie verstrekt en krijgt u de mogelijkheid om u in te schrijven voor een optie. 

Graag tot donderdag 5 juli!

Start verkoop fase 1: 28 augustus

Op dinsdag 28 augustus is het zover! Dan gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met haar woningaanbod in plan Lombok-Zuid te Eerbeek! 

 Van 18:30 uur tot 20:00 uur bent u van harte welkom bij Restaurant Grand Café De Korenmolen (Kanaalweg 3), daar staat het team van Best Living NVM Makelaars Eerbeek u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u alle informatie op www.roosdomtijhuis.nl. Daarnaast kunt u zich tot dinsdag 4 september, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaar. 

Graag tot dinsdag 28 augustus!

Schetsontwerp

Zodra wij welstandsgoedkeuring hebben verkregen op het ontwerp zullen wij zo spoedig mogelijk de schetsen met u delen. 

 
 

Locatie van dit project

slider-vr
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
woonwensen
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Veelgestelde vragen

 
 
Staat uw vraag er niet tussen?
Neem contact op
Ik heb interesse in een woning, wat moet ik nu doen?

De verkoop van het woningaanbod verloopt via de makelaar. De geselecteerde makelaars voor dit project kunt u vinden op de projectpagina en de woningtypepagina's. 

Kan ik hier ook terecht voor huurwoningen?

Het woningaanbod op deze website gaat alleen over koopwoningen. 

Wanneer worden de verkoopprijzen bekend gemaakt?

De definitieve prijzen van het woningaanbod worden bekend gemaakt vanaf de start van de verkoop. 

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave