Toggle menu

Marshoogte, HARDENBERG

 
 
17 woningen
Uitverkocht
Kopers gefeliciteerd!
Home / Aanbod / HARDENBERG / Marshoogte
 
 

Royaal en duurzaam wonen

Na de succesvolle verkoop van de 23 woningen in de eerste fase van Marshoogte, is Roosdom Tijhuis op woensdag 20 oktober gestart met de verkoop met 17 fraaie woningen.

Het aanbod bestaat uit:

 • Woningmodel Statige Heren
  6 twee-onder-één-kapwoningen

 • Woningmodel Dames aan de Brink
  11 geschakelde ééngezinswoningen

Deze energiezuinige woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet opgeleverd:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas (met uitzondering van 4 pans dakraam)
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. De allereerste gasloze huizen van Roosdom Tijhuis in Hardenberg! Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Rabobank helpt u bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in één of meerdere woningen in Marshoogte? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank biedt u de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van uw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. U kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank, Els Geuzendam, Ewoud Altena en Anita Visscher, zijn nauw betrokken bij het project Marshoogte. Ze gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Marshoogte. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vindt u op deze webpagina.

Energiezuinig en duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Marshoogte? Dan krijgt u een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

Groenverklaring

In sommige gevallen is het mogelijk de woningen extra te verduurzamen zodat deze in aanmerking komen voor de Groenverklaring die door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verstrekt wordt. In overleg met de kopersgeleider van dit project kunt u bekijken of u de woning extra wilt verduurzamen om in aanmerking te komen voor de Groenverklaring. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Rabo Groenhypotheek. Rabo Groenhypotheek.

Neem contact op met één van de adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in Marshoogte. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button uw financiële check digitaal aan!

Financiële check


Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Hardenberg te volgen op Facebook.

Kavelkaart & Prijslijst voor dit project

Nr. Woningmodel Woningtype Kavelopp. Woonopp. Inhoud Prijs V.O.N. Status
32 Statige Heren Twee-onder-één-kap 311 m² 153 m² 622 m³ - Verkocht
33 Statige Heren Twee-onder-één-kap 311 m² 153 m² 622 m³ - Verkocht
34 Statige Heren Twee-onder-één-kap 311 m² 153 m² 622 m³ - Verkocht
35 Statige Heren Twee-onder-één-kap 311 m² 153 m² 622 m³ - Verkocht
36 Statige Heren Twee-onder-één-kap 311 m² 156 m² 634 m³ - Verkocht
37 Statige Heren Twee-onder-één-kap 311 m² 156 m² 634 m³ - Verkocht
137 Dames aan de Brink Hoekwoning 186 m² 129 m² 498 m³ - Verkocht
138 Dames aan de Brink Tussenwoning 149 m² 122 m² 454 m³ - Verkocht
139 Dames aan de Brink Tussenwoning 149 m² 122 m² 454 m³ - Verkocht
140 Dames aan de Brink Tussenwoning 149 m² 122 m² 454 m³ - Verkocht
141 Dames aan de Brink Hoekwoning 191 m² 129 m² 498 m³ - Verkocht
142 Dames aan de Brink Hoekwoning 191 m² 129 m² 498 m³ - Verkocht
143 Dames aan de Brink Tussenwoning 149 m² 122 m² 454 m³ - Verkocht
144 Dames aan de Brink Tussenwoning 149 m² 122 m² 454 m³ - Verkocht
145 Dames aan de Brink Tussenwoning 149 m² 122 m² 454 m³ - Verkocht
146 Dames aan de Brink Tussenwoning 149 m² 122 m² 454 m³ - Verkocht
147 Dames aan de Brink Hoekwoning 399 m² 129 m² 498 m³ - Verkocht
De vermelde woonoppervlakten en inhoudsberekeningen zijn gebaseerd op onze eigen metingen aan de hand van de (bouw)tekeningen. Wij hebben deze metingen zo zorgvuldig mogelijk uitgevoerd, maar aan de opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. Wij werken niet volgens de NVM meetinstructies.

Verkoop en informatie

Lamberink Lage Doelen 10
7772 BL Hardenberg
0523-270174 Website E-mail
Deen Makelaars Admiraal Helfrichstraat 7
7772 BV Hardenberg
0523-263520 Website E-mail

Woningmodellen in dit project

Dames aan de Brink Hoekwoning, Tussenwoning Uitverkocht
Statige Heren Twee-onder-één-kap Uitverkocht
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Zoek naar een project

Kaartweergave