Toggle menu
shutterstock_130285502-header.jpg

Marshoogte, HARDENBERG

 
 
46 woningen
binnenkort beschikbaar
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / HARDENBERG / Marshoogte
 
 

Royaal en duurzaam wonen

Roosdom Tijhuis is al geruime tijd actief in nieuwbouwplan Marslanden te Hardenberg. Marslanden wordt verder uitgebreid met woningbouw in deelgebied “Marshoogte”. Deelgebied Marshoogte ligt tussen de bestaande bebouwing van het centrumgebied en De Vlinder en de Plaggemarsweg. In totaal worden hier ca. 160 woningen gebouwd. De ontwikkeling van Roosdom Tijhuis bestaat uit 32 eengezinswoningen en 14 twee-onder-een-kapwoningen. Deze zullen gefaseerd in verkoop gaan in afstemming met de gemeente.

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

  • Eerste gasloze nieuwbouw van Marslanden met kwaliteitskeuzes (bodemwarmtepomp)
  • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Zéér duurzaam en energiezuinig

Op en top duurzaam

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Hardenberg te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave